Reteta zilei: Legume cu carnati la tigaie

Printeaza

Legume cu carnati la tigaie din: ulei de masline, carnati, cartofi, ceapa, varza, morcovi, supa de pui, cimbru, sare, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Legume_cu_carnati_la_tigaie_05

Ingrediente: 

  • 2 linguri de ulei de masline
  • 3 carnati
  • 1/2 kg cartofi, felii
  • 1 ceapa, feliata
  • 1/2 varză feliata
  • 3 morcovi, decojiti si taiati fasii
  • 1 1/2 cani supa de pui
  • 2 lingurite cimbru proaspat
  • 1/2 linguriță sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat

 

 

Mod de preparare:

Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mare mediu.

Se adaugă cârnații si se rumenesc bine.

Se transferă cârnații pe o farfurie.

Legume_cu_carnati_la_tigaie

În tigaie, la foc mediu, adaugati, in straturi, jumătate din ceapă, cartofi și varză.

Procedati la fel cu restul de ceapa, cartofi și varză.

Se presara cu morcovi și se adaugă 1 linguriță de cimbru.

Se toarnă 3/4 cana de supa, se presara cu sare și piper și se acoperă bine.

Fierbeti la foc mic timp de 10 minute.

Legume_cu_carnati_la_tigaie_02
Incorporati carnatii.

Se adaugă supa rămasă și cimbru, se acoperă și se fierbe timp de încă 10 minute.

Legume_cu_carnati_la_tigaie_03

Scoateti cârnații si feliati.

Legume_cu_carnati_la_tigaie_04

Încorporati in tigaie si serviti preparatul imediat.

Legume_cu_carnati_la_tigaie_05

Legume cu carnati la tigaie

Legume_cu_carnati_la_tigaie_05

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine :). Imi plac majoritatea retetelor de aici

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.