Reteta zilei: Legume cu carnati la tigaie
PrinteazaLegume cu carnati la tigaie din: ulei de masline, carnati, cartofi, ceapa, varza, morcovi, supa de pui, cimbru, sare, piper.
Poate te intereseaza si:
Ingrediente:
- 2 linguri de ulei de masline
- 3 carnati
- 1/2 kg cartofi, felii
- 1 ceapa, feliata
- 1/2 varză feliata
- 3 morcovi, decojiti si taiati fasii
- 1 1/2 cani supa de pui
- 2 lingurite cimbru proaspat
- 1/2 linguriță sare
- 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
Mod de preparare:
Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mare mediu.
Se adaugă cârnații si se rumenesc bine.
Se transferă cârnații pe o farfurie.
În tigaie, la foc mediu, adaugati, in straturi, jumătate din ceapă, cartofi și varză.
Procedati la fel cu restul de ceapa, cartofi și varză.
Se presara cu morcovi și se adaugă 1 linguriță de cimbru.
Se toarnă 3/4 cana de supa, se presara cu sare și piper și se acoperă bine.
Fierbeti la foc mic timp de 10 minute.
Se adaugă supa rămasă și cimbru, se acoperă și se fierbe timp de încă 10 minute.
Scoateti cârnații si feliati.
Încorporati in tigaie si serviti preparatul imediat.
Legume cu carnati la tigaie
Pofta buna!
Arata bine :). Imi plac majoritatea retetelor de aici