Reteta zilei: Legume coapte cu aroma de usturoi

Printeaza

Legume coapte cu aroma de usturoi din: sparanghel, ceapa rosie, ardei gras, ciuperci, vinete, dovleac, usturoi, sare, piper, condimente, ulei de masline.

Poate te intereseaza si Legume coapte cu bacon si ou prajit

Legume_coapte_cu_aroma_de_usturoi_23

Legume coapte cu aroma de usturoi

Ingrediente:

  • 1 buchet sparanghel, tăiat bucati
  • 1 ceapa rosie, curatata si taiata bucati mari
  • 1 ardei gras rosu, taiat bucăți mari
  • 240gr ciuperci, feliate
  • 1-2 vinete, taiate bucăți mari
  • 1/2 dovleac, curatat si taiat in bucati mari
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • sare si piper, dupa gust
  • 1 lingurita condimente, dupa gust
  • 1/3 cană ulei de măsline

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 200C. Se combină toate legumele intr-un castron mare.

Legume_coapte_cu_aroma_de_usturoi_07

Stropiti cu ulei de măsline, apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimente, amestecati bine.

Legume_coapte_cu_aroma_de_usturoi_17

Aranjați pe două foi de copt, in doua tavi.

Legume_coapte_cu_aroma_de_usturoi_20

Dati la cuptor timp de 20 minute, amestecand de 2 ori in acest timp. Serviti imediat.

Legume_coapte_cu_aroma_de_usturoi_22

Legume coapte cu aroma de usturoi

Legume_coapte_cu_aroma_de_usturoi_24

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.