Reteta zilei: Legume coapte cu aroma de usturoi
PrinteazaLegume coapte cu aroma de usturoi din: sparanghel, ceapa rosie, ardei gras, ciuperci, vinete, dovleac, usturoi, sare, piper, condimente, ulei de masline.
Poate te intereseaza si Legume coapte cu bacon si ou prajit
Ingrediente:
- 1 buchet sparanghel, tăiat bucati
- 1 ceapa rosie, curatata si taiata bucati mari
- 1 ardei gras rosu, taiat bucăți mari
- 240gr ciuperci, feliate
- 1-2 vinete, taiate bucăți mari
- 1/2 dovleac, curatat si taiat in bucati mari
- 3 catei de usturoi, tocat
- sare si piper, dupa gust
- 1 lingurita condimente, dupa gust
- 1/3 cană ulei de măsline
Mod de preparare:
Incalziti cuptorul la 200C. Se combină toate legumele intr-un castron mare.
Stropiti cu ulei de măsline, apoi se condimenteaza cu sare, piper si condimente, amestecati bine.
Aranjați pe două foi de copt, in doua tavi.
Dati la cuptor timp de 20 minute, amestecand de 2 ori in acest timp. Serviti imediat.
Legume coapte cu aroma de usturoi
Pofta buna!