Reteta zilei: Lasagna vegetariana cu sos de rosii

Printeaza

Lasagna vegetariana cu sos de rosii din: mozzarella, ricotta, vinete, dovleac, zucchini, ceapa, usturoi, ulei de masline, oregano, sare, piper, sos de rosii, vin rosu, piper cayenne, noodles.

Lasagna_vegetariana_cu_sos_de_rosii_10

Ingrediente:

  • mozzarella, rasa
  • ricotta, rasa
  • 2 vinete, cuburi
  • 1/2 dovleac
  • 1 zucchini
  • 1-2 cepe
  • usturoi
  • ulei de masline
  • oregano
  • sare, piper
  • 1 borcan sos de rosii
  • 1 pahar vin rosu
  • 1 varf de cutit piper cayenne
  • 1 pachet noodles

 

Mod de preparare:

Feliati dovlecelul si dovleacul. Stropiti cu ulei de masline intr-o tava si dati la cuptor cateva minute, pana se inmoaie. Curatati si taiati felii vinetele, puneti intr-o tava stropite cu ulei de masline si dati la cuptor 10-15 minute. Procesati la blender pana se maruntesc.

Lasagna_vegetariana_cu_sos_de_rosii_06

Feliati usturoiul, se stropeste cu ulei de masline si se da la cuptor pe foaie de copt cu vinetele maruntite. Intr-o cratita adaugati sosul de rosii, vinul si piper cayenne, fierbeti pana se ingroasa. Intr-o tigaie sotati ceapa cateva minute.

Lasagna_vegetariana_cu_sos_de_rosii_08

Intr-o tava mare adaugati sos de rosii, apoi taiteii, ricotta si legumele. Presarati mozarella si oregano si dati la cuptor la 180C pentru 40 de minute. Lasati sa se odihneasca si serviti.

Lasagna_vegetariana_cu_sos_de_rosii_09

Lasagna vegetariana cu sos de rosii

Lasagna_vegetariana_cu_sos_de_rosii_10

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.