Reteta zilei: Lasagna cu carne tocata

Printeaza

O reteta absolut delicioasa de Lasagna cu carne tocata din: foi lasagna, carne tocata, ceapa, usturoi, vin rosu, bulion de rosii, sare, piper, unt, faina, lapte, cascaval si 1 ou.

Lasagna cu carne tocata

Poate te intereseaza si:

Ingrediente:

  • 1 pachet foi lasagna panzzani
  • 1 kg carne tocata (amestec carne de porc cu carne de vaca)
  • 1 ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 1 pahar vin rosu indoit cu 1 pahar apa
  • 3-4 linguri bulion de rosii
  • sare
  • piper

Ingrediente sos béchamel:

  • ½ pachet de unt
  • 1 lingura faina
  • 1 cana lapte dulce
  • ½ rotita cascaval
  • 1 ou

Mod de preparare:

Se spala si se toaca carnea. Se pune la fiert intr-o cratita cu un pahar si jumatate de apa. Se amesteca sa nu se lipeasca. Se lasa la fiert aproximativ 1 ora.

Lasagna cu carne tocata

Se toaca ceapa si usturoiul marunt. Se calesc cu o lingura de ulei de masline intr-o cratita, se adauga carnea tocata fiarta. Se lasa sa scada aproximativ 5 minute.

Se adauga vinul indoit cu apa si se mai lasa sa scada. Se adauga apoi bulionul desfacut in apa si se lasa sa scada pana se ingroasa putin compozitia. Se adauga sare si piper dupa gust.

Lasagna cu carne tocata

In tava unsa cu unt se pune jumatate din pachetul de foi de lasagna, se adauga un strat din compozie, se adauga inca un strat de foi de lasagna, apoi restul de compozitie si deasupra restul de foi lasagna. Peste foile de lasagna se adauga sosul béchamel. Se da la cuptor aproximativ 30 minute.

Lasagna cu carne tocata

Mod de preparare sos béchamel:

Se pune untul la topit, se adauga faina si se amesteca pana se ingroasa; se adauga apoi laptele,sare, cascavalul ras dupa ce se ingroasa si se mai lasa pe foc cateva minute. Dupa ce se raceste compozitia putin se adauga oul si se lasa la racit pana la folosire.

Lasagna cu carne tocata

Lasagna cu carne tocata

Lasagna cu carne tocata

Pofta buna!


Poate iti place si:

Lasagna_cu_ciuperci_si_dovlecei_05

Reteta zilei: Lasagna cu ciuperci si dovlecei

Lasagna cu ciuperci si dovlecei din: foi de lasagna, sos de rosii, branza de vaci, oua, ciuperci, dovlecei, mozzarella, parmezan, ulei de masline. Ingrediente:  1 pachet foi de lasagna sos de rosii 750 gr branza de vaci 3 oua bătute 240 gr ciuperci 2 dovleceii feliati 350 gr mozzarella 240gr parmezan ras ulei de măsline […]

Lasagna_cu_pui_quinoa_si_spanac_10

Reteta zilei: Lasagna cu pui, quinoa si spanac

Lasagna cu pui, quinoa si spanac din: quinoa, ulei de masline, ceapa, usturoi, ciuperci, carne de pui, spanac, rosii, busuioc, sare, fulgi de ardei rosu, oregano, zahar, ricotta, mozzarella, parmezan, pesmet. Poate te intereseaza si: Lasagna cu vinete si branza tofu Lasagna cu sunca, piept de pui si spanac Lasagna cu spanac si branza   […]

Lasagna_cu_spanac_si_branza_07

Reteta zilei: Lasagna cu spanac si branza

Lasagna cu spanac si branza din: foi de lasagna, ricotta, spanac, mozzarella, parmezan, patrunjel, unt, usturoi, ciuperci, ceapa, faina, lapte,, busuioc, oregano, nucsoara, sare, piper. Poate te intereseaza si: Lasagna de dovlecei cu ricotta Lasagna cu carne de vita si cimbru Lasagna cu branza de capra Lasagna cu spaghete si sos de vita Cum se […]

Lasagne cu verdeata si dovlecei

Reteta zilei: Lasagna de dovlecei cu ricotta

Lasagna de dovlecei cu ricotta din: dovlecei, sos de rosii, branza ricotta, patrunjel, usturoi, sare, piper, ou, mozzarella, parmezan. Poate te intereseaza si Lasagna cu spaghete si sos de vita Ingrediente: 2 dovlecei, felii subțiri pe lungime 4 căni sos de rosii 480gr brânză ricotta 1/4 ceasca patrunjel proaspat tocat 2 catei de usturoi, tocat […]

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • lazania
  • cum se face lazania
  • lasagnia
  • lasagna cu carne tocata
  • lazania cu carne
  • lazania cu carne tocata
  • reteta lazania
  • lasagna carne tocata
  • reteta lasagna cu carne tocata
  • cum se face lasagna

9 comentarii

  1. Maricica Neculce

    Da. Asa da

  2. Marcela Danie

    Buna, buna

  3. Buna lasagna cu carne tocata

  4. Imi ploua in gura dupa lazania asta

  5. Anastasia Alexandra Ciuca

    A fost buna?

  6. imi place lazania asta

  7. Foile se fierb inainte

  8. A iesit buna lasagna asta?

  9. Nina Apostoleanu

    Foarte, foarte buna mi-a iesit aceasta lazania, adevarul este ca nu am folosit reteta asta, dar ma gandesc ca asta nu-i departe de ce am gatit eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.