Reteta zilei: Kebab de Miel

Printeaza

Kebab de Miel din: carne de miel, ceapa, patrunjel, usturoi, sare, piper negru, cimbru, chimen si boia de ardei.

Kebab de Miel

Kebab de Miel

Ingrediente:

  • 1 kg carne de miel
  • 1 ceapa tocata
  • 4 linguri de patrunjel uscat
  • 2-3 catei de usturoi pisat
  • 1 lingurita de sare
  • 1/2 lingurita piper negru
  • 2 lingurite cimbru uscat
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita de chimen
  • 1/2 lingurita boia de ardei

 

Mod de preparare:

Se amesteca condimentele uscate cu carnea. Lasati sa stea în frigider pentru o ora. Adaugati ceapa, usturoiul si patrunjelul. Imparțiți carnea in patru bucați egale. Infigeti pe frigarui.

Kebab de Miel

Gatiti pe gratar aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte. Serviti cu paine, ceapa roșie, patrunjel si legume la gratar dupa gust.

Kebab de Miel

Kebab de Miel

Kebab de Miel

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • set suport inox țepușe

3 comentarii

  1. Delicios, pur si simplu delicios, desi mie nu-mi place carne de miel, imi place cum arata

  2. Valentina Negrescu

    Unora nu le place mielul deloc, dar kebabul asta de miel arata pur si simplu delicios

  3. Ca bun mai e kebabul 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.