Reteta zilei: Jambon de porc in sos de mustar

Printeaza

Jambon de porc in sos de mustar din: jambon de porc, cuisoare, zahar brun, mustar, dr. pepper, otet de mere.

Jambon_de_porc_in_sos_de_mustar_09

Jambon de porc in sos de mustar

 

Ingrediente:

  • 1 buc jambon de porc fiert
  • Cuisoare intregi
  • 3 cesti zahar brun
  • 1/2 cana mustar
  • 1 cutie dr pepper
  • 3 linguri de otet de mere

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 170C. Crestati jambonul de jur-imprejur. Se infig cuisoare, asezati jambonul intr-o tava tapetata cu folie de aluminiu, si dati la cuptor 2 – 2 1/2 ore.

Jambon_de_porc_in_sos_de_mustar_02

Se incalzeste zahar brun, mustar, otet intr-o cratita mica aproximativ 15 minute.

Jambon_de_porc_in_sos_de_mustar_05

Dupa aproximativ 1 ½ ora, ungeti jambonul cu sos si dati din nou la cuptor. Repetati procesul la fiecare 20 de minute pana se patrunde.

Jambon_de_porc_in_sos_de_mustar_07

Scoateti din cuptor si lasati sa se odihneasca 15-20 de minute, taiati si serviti.

Jambon_de_porc_in_sos_de_mustar_08

Jambon de porc in sos de mustar

Jambon_de_porc_in_sos_de_mustar_10

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.