Reteta zilei: Inghetata cu nuca de cocos, avocado si limeta

Printeaza

Inghetata cu nuca de cocos, avocado si limeta din: lapte de cocos, avocado, sirop de artar, suc de limeta, coaja de limeta, apa.

Inghetata cu nuca de cocos, avocado si limeta

 

Ingrediente:

  • 1 cutie de lapte de cocos
  • 2 avocado, decojite si fara samburi
  • 1 ceasca sirop de artar
  • ½ ceasca suc de limeta
  • 1 lingura de coaja de limeta
  • ¼ cana de apa

 

Mod de preparare:

Puneti toate ingredientele intr-un blender si procesati pana se omogenizeaza.

Inghetata cu nuca de cocos, avocado si limeta

Se pune apoi intr-un recipient si se da la congelator pentru cateva ore.

Decorati cu felii de limeta si serviti.

Inghetata cu nuca de cocos, avocado si limeta

Inghetata cu nuca de cocos, avocado si limeta

Inghetata cu nuca de cocos, avocado si limeta

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Inghetata cu spanac

Inghetata cu spanac din: spanac, banane, nuci, polen, vanilie. Ingrediente: 4 banane decojite şi tăiate felii 125 g nuci 2 linguri polen crud 10 g frunze de baby spanac 1 linguriţă esenţă de vanilie 2 linguri pudră de matcha   Mod de preparare: Se pun bananele într-un recipient cu capac şi se lasă la congelator […]

 

Inghetata de pepene galben cu frisca

Inghetata de pepene galben cu frisca

Inghetata de pepene galben cu frisca din: pulpa de pepene galben, zahar, frisca. Ingrediente: 500 g pulpă de pepene galben 3 linguri zahăr 200 ml frişcă lichidă       Mod de preparare: Pulpa de pepene pasată bine cu blenderul vertical se pune într-un vas pe foc mic şi se lasă până scade, amestecând continuu; se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Si zici ca-i buna, a? Ia sa-mi opresti si mie 🙂

  2. Vreau si eu din inghetata asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.