Gustari calde cu rosii si mozzarella din: rosii mozzarella, busuioc, foietaj, sare, piper, oregano.
Ingrediente:
6 rosii, feliate
mozzarella maruntita
busuioc proaspăt
500gr foietaj
sare si piper
oregano
Mod de preparare:
Intr-o tava asezati hartie de copt si apoi puneti aluatul, pe care il taiati patrate.
Pe fiecare patrat asezati cate o felie de rosie, 1-2 frunze de busuioc si mozzarella.
Se condimentează cu sare, piper și oregano.
Dati la cuptor la 200 C timp de 20 minute.
Lasati sa se odihneasca si serviti gustarile calde.
Gustari cu pasta de ou si telemea din: ouă, caşcaval, telemea sarata, patrunjel vere, mustar, ulei, sare, piper, bagheta. Ingrediente: 6 ouă 200 g caşcaval 100 g telemea sărată 1/2 legatura patrunjel verde 2 linguri muştar circa 100 mi ulei pentru maioneza sare piper 1 baghetă Mod de preparare: Fierbi 5 ouă astfel încât să fie foarte […]
Gustari cu urda din: urda de oaie, para, arpagic, piper alb, coaja de lamaie. Ingrediente: 250g urdă de oaie 1 pară coaptă arpagic verde proaspăt piper alb coajă de lămâie Mod de preparare: Tăiaţi fin arpagicul verde şi amestecaţi-l cu urdă condimentată cu piper alb. Feliaţi fin para (decojită) pe lung. Formaţi cercuri de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
Merita gustarile astea