Reteta zilei: Gazpacho cu legume la gratar

Printeaza

Gazpacho cu legume la gratar din: rosii, ardei, ardei iute, paine, ulei de masline, ceapa rosie, apa.

Gazpacho_cu_legume_la_gratar_07

Ingrediente:

  • 4 rosii
  • 2 ardei rosii
  • 1 ardei iute
  • 1 felie de pâine
  • 1/8 cană ulei de măsline
  • 1/2 de ceapă roșie
  • 1/2 cana apă

 

Mod de preparare:

Taie roșiile în jumătate și unge cu ulei înainte de a le aseza pe gratar pana se patrund.

Coaceti ardeii, indepartati coaja si lasati sa se laceasca.

Gazpacho_cu_legume_la_gratar

Se taie ceapa în felii groase, unget cu ulei și asezati pe grătar panse patrunde.

Gazpacho_cu_legume_la_gratar_03

Puneti legumele intr-un procesor de alimente.

Adăugați o felie de pâine, ulei de măsline și apă.

Gazpacho_cu_legume_la_gratar_04

Procesati pana la omogenizare, transferati intr-un bol si serviti.

Gazpacho_cu_legume_la_gratar_05

Gazpacho cu legume la gratar

Gazpacho_cu_legume_la_gratar_06

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Gazpacho cu creveti

Gazpacho cu creveti

Gazpacho cu creveti din: creveti, midii, castraveti, ardei gras, rosie, suc de lamaie, ceapa, patrunjel, ulei de masline, sos tomat, usturoi, ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 100 g de creveti gatiti 100 g midii gatite 100 g de castraveti fara coaja un ardei gras o rosie medie 50 ml suc de lamaie jumatate de ceapa […]

Gazpacho cu fructe de mare

Gazpacho cu fructe de mare

Gazpacho cu fructe de mare din: creveti, midii, castraveti, ardei gras, rosie, suc de lamaie, ceapa, patrunjel, ulei de masline, sos tomat, usturoi, ardei iute, sare si piper. Ingrediente: 100 g de creveti gatiti 100 g midii gatite 100 g de castraveti fara coaja un ardei gras o rosie medie 50 ml suc de lamaie […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.