Reteta zilei: Galusti cu carne de porc si creveti
PrinteazaGalusti cu carne de porc si creveti din: creveti, carne de porc, rucola, castane de apa, praz, sos de stridii, ulei de susan, usturoi, sos de soia, piper alb, sare, aluat.
Ingrediente:
- 500gr creveti, decorticati
- 500gr carne de porc, tocata
- 1 ceasca de rucola, tocata
- 1/2 cutie castane de apa
- 1/4 ceasca praz tocat
- 1 lingura sos de stridii
- 1 1/2 linguri de ulei de susan
- 1 lingurita usturoi tocat
- 1 lingurita sos de soia
- 1/8 lingurita piper alb
- 1/8 lingurita de sare
- 1 pachet aluat de patiserie
Mod de preparare:
Așezați crevetii in blender si procesati pana la omogenizare. Intr-un castron mare se combina creveții , carnea de porc , rucola, castane de apa , praz, sos de stridii , ulei de susan , usturoi , sos de soia , piper alb și sare.
Puneți aproximativ 2 lingurite de umplutura pe fiecare bucata de aluat. Umeziti marginea aluatului si inchideti.
Incalziti o tigaie mare, adaugati ulei, si prajiti galustele aproximativ 10 minute. Serviti cu sos dupa preferinta.
Galusti cu carne de porc si creveti
Pofta buna!
Nu cred ca o sa-mi iasa asa ceva in veci :))
Si mie mi se par prea complicate dar vreau sa gust 😀