Reteta zilei: Fursecuri cu migdale si ciocolata

Printeaza

Fursecuri cu migdale si ciocolata din: unt, unt de migdale, zahar, zahar brun, ou, esenta de vanilie, faina, bicarbonat de sodiu, sare, fulgi de nuca de cocos, migdale, ciocolata neagra, lapte.

Fursecuri_cu_migdale_si_ciocolata_07

Fursecuri cu migdale si ciocolata

 

Ingrediente:

  • ½ cana unt
  • ¾ cana unt de migdale
  • ½ cana zahar
  • ½ cana zahar brun
  • 1 ou
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 ½ cana faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • ½ lingurita sare
  • ½ cana fulgi de nuca de cocos
  • ½ cana migdale, maruntite
  • 60gr ciocolata neagra, maruntita
  • lapte, pentru servire

 

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 180C. Intr-o tava asezati hartie de copt. Bateti untul, untul de migdale si zaharuri pana se omogenizeaza. Adaugati ou și vanilie, bateti pana se incorporeaza. Intr-un bol mediu, amestecati impreuna faina, praf de copt si sare.

Fursecuri_cu_migdale_si_ciocolata_03

Adaugati in crema de unt si se amesteca pana se combina. Se adauga restul de ingrediente. Cu o lingura formati fursecuri si aplatizati usor in tava. Dati la cuptor pentru 12-14 de minute.

Fursecuri_cu_migdale_si_ciocolata_04

Se lasa sa se raceasca timp de cateva minute, se scot din tava si se lasa sa se raceasca complet. Serviti cu lapte.

Fursecuri_cu_migdale_si_ciocolata_05

Fursecuri cu migdale si ciocolata

Fursecuri_cu_migdale_si_ciocolata_06

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.