Reteta zilei: Fursecuri cu migdale si ciocolata
PrinteazaFursecuri cu migdale si ciocolata din: unt, unt de migdale, zahar, zahar brun, ou, esenta de vanilie, faina, bicarbonat de sodiu, sare, fulgi de nuca de cocos, migdale, ciocolata neagra, lapte.
Ingrediente:
- ½ cana unt
- ¾ cana unt de migdale
- ½ cana zahar
- ½ cana zahar brun
- 1 ou
- 1 lingurita esenta de vanilie
- 1 ½ cana faina
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- ½ lingurita sare
- ½ cana fulgi de nuca de cocos
- ½ cana migdale, maruntite
- 60gr ciocolata neagra, maruntita
- lapte, pentru servire
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180C. Intr-o tava asezati hartie de copt. Bateti untul, untul de migdale si zaharuri pana se omogenizeaza. Adaugati ou și vanilie, bateti pana se incorporeaza. Intr-un bol mediu, amestecati impreuna faina, praf de copt si sare.
Adaugati in crema de unt si se amesteca pana se combina. Se adauga restul de ingrediente. Cu o lingura formati fursecuri si aplatizati usor in tava. Dati la cuptor pentru 12-14 de minute.
Se lasa sa se raceasca timp de cateva minute, se scot din tava si se lasa sa se raceasca complet. Serviti cu lapte.
Fursecuri cu migdale si ciocolata
Pofta buna!