Reteta zilei: Fursecuri cu dovleac

Printeaza

Fursecuri cu dovleac din: faina, praf de copt, bicarbonat de sodiu, scortisoara, condimente, sare, unt, zahar, zahar brun, piure de dovleac, ou, esenta de vanilie, fulgi de ciocolata alba.

 

Fursecuri cu dovleac

Ingrediente: 

  • 2 ¼ cești făină
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 2 lingurițe condimente aromate
  • ½ linguriță sare
  • ½ ceașca de unt, moale
  • 1 cană zahăr
  • ½ ceașca zahăr brun
  • 1 ceașcă piure de dovleac
  • 1 ou
  • 1 linguriță de esenta de vanilie
  • 1 ½ cești fulgi de ciocolata albă

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Puneti făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoară, condimentele și sarea într-un castron mediu, amestecati si pastrati deoparte.

În vasul unui mixer, se amestecă untul și zaharurile. Adăugați dovleac, ouă și vanilie și combinați bine.

Incorporati usor ingredientele uscate.

Fursecuri cu dovleac

Se adauga fulgii de ciocolată si omogenizati.

Fursecuri cu dovleac
Cu ajutorul unei linguri formati fursecuri pe care le asezati pe intr-o tava pe hartie de copt.

Fursecuri cu dovleac

Coaceți timp de 10-12 minute în cuptorul preîncălzit. Lasati sa se răceasca câteva minute, apoi serviti.

Fursecuri cu dovleac

Fursecuri cu dovleac

Fursecuri cu dovleac

 

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Fursecuri de casa cu alune

Fursecuri de casa cu alune

Fursecuri de casa cu alune din: faina, zahar, rom, alune, smochine, unt, cacao. Ingrediente: 350 g făină albă 50 g făină de hrişcă 200 g zahăr tos esenţă de rom 300 g alune prăjite 50 g smochine uscate 200 g unt sau margarină 50 g cacao 2 plicuri zahăr vanilat   Mod de preparare: Se […]

Fursecuri cu smochine si alune

Fursecuri cu smochine si alune

Fursecuri cu smochine si alune din: faina, zahar, rom, alune, smochine, cacao. Ingrediente: 400 g făină albă 200 g zahăr tos esenţă de rom 300 g alune prăjite 50 g smochine uscate 200 g unt 50 g cacao 2 plicuri zahăr vanilat   Mod de preparare: Se amestecă untul topit, cu un vârf cuţit sare, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.