Reteta zilei: Fursecuri cu ciocolata si vanilie
PrinteazaFursecuri cu ciocolata si vanilie din: unt, zahar, zahar brun, oua, vanilie, faina, ciocolata calda, ciocolata.
Ingrediente:
- 200 gr unt sarat, la temperatura camerei
- 1 cană zahăr
- ⅔ ceasca zahăr brun
- 2 ouă
- 1 linguriță vanilie
- 3 ¼ cești făină
- 4 plicuri ciocolata calda
- 1 lingurita sare
- 1 ¼ lingurite praf de copt
- 1 cana chips-uri de ciocolată albă, cu lapte și amaruie
Mod de preparare:
Se încălzește cuptorul la 170C. Bateti untul și zaharul până la omogenizare. Incorporati ouălele și vanilia si bateti până când se combină.
Într-un castron separat, combinați făină, plicurile de ciocolată, ciocolata, sare și praf de copt. Adăugați la ingrediente umede putin cate putin.
Cu ajutorul unei linguri formati bilute si dati tava la rece aproximativ o oră.
Aplatizati cu ajutorul unui pahar.
Coaceți timp de 9-11 minute. Se lasă să se răcească timp de 5 minute, se scot din tava si se lasa sa se raceasca complet.
Serviti fursecurile la temperatura camerei.
Fursecuri cu ciocolata si vanilie
Pofta buna!