Reteta zilei: Fursecuri cu ciocolata si stafide

Printeaza

Fursecuri cu ciocolata si stafide din: zahar, zahar brun, unt de arahide, oua, ovaz, praf de copt, ciocolata, bomboane m&ms, arahide, stafide.

 

Fursecuri cu ciocolata si stafide

Ingrediente:

  • 1 cana zahăr
  • 1 cană de zahăr brun
  • 1 ceasca unt de arahide
  • 3 ouă
  • 4½ cesti ovaz
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 1 ceasca chipsuri de ciocolată
  • 1 ceasca bomboane M&Ms
  • ½ ceasca de arahide prăjite, sărate și înjumătățite
  • ½ ceasca stafide

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.

Într-un castron mare, combinați zahărul, zahărul brun, untul de arahide si bateti până când este obtineti o compozitie cremoasă.

Adăugați ouă.

Fursecuri cu ciocolata si stafide

Bateți până când ingredientele sunt bine încorporate.

Adăugați ovaz și praf de copt în castron.

Fursecuri cu ciocolata si stafide

Se amestecă bine.

Incorporati chips-uri de ciocolată si bomboanele M&Ms.

Adaugati arahide și stafide. Amestecati bine.

Fursecuri cu ciocolata si stafide

Formati fursecuri si transferati intr-o tava pe hartie de copt.

Coaceți timp de 11-13 minute.

Fursecuri cu ciocolata si stafide

Lasati sa se raceasca si serviti.

Fursecuri cu ciocolata si stafide

Fursecuri cu ciocolata si stafide

Fursecuri cu ciocolata si stafide

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Fursecuri cu ciocolata si cirese

Fursecuri cu ciocolata si cirese din: cirese uscate, rom, faina, praf de copt, bicarbonat, sare, unt, zahar brun, zahar, oua, vanilie, cicolata neagra, ciocolata alba. Ingrediente: 3/4 ceasca cirese uscate, tocate 1 cana de rom 2 1/4 ceasca, plus o lingura faina 1 lingurita praf de copt 3/4 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingurita sare […]

 

Fursecuri cu lapte

Fursecuri cu lapte

Fursecuri cu lapte din: unt, zahar, ou, faina, lapte, praf de copt, ciocolata. Ingrediente: 125 g ciocolată 80 g unt 125 g zahăr un ou 150 g făină 1/2 linguriţă praf de copt o linguriţă esenţă de vanilie o lingură lapte   Mod de preparare: Se mixează untul  cu zahărul şi se adaugă oul. Se adaugă progresiv […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.