Reteta zilei: Fursecuri cu caramel

Printeaza

Fursecuri cu caramel din: faina, sare, praf de copt, unt, zahar brun, zahar, esenta de vanilie, ou, galbenus de ou, caramele, cajuu, sare de mare.

Fursecuri_cu_caramel_05

Fursecuri cu caramel

Ingrediente: 

  • 2 cani de faina
  • ½ linguriță de sare
  • ½ lingurita praf de copt
  • ¾ cană unt (topit)
  • 1 cană de zahăr brun
  • ½ ceasca de zahar
  • 1 lingura esenta de vanilie
  • 1 ou
  • 1 gălbenuș de ou
  • 1 cană caramele
  • ½ ceasca de cajuu
  • ½ lingurita sare de mare

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 150C.
Într-un mic bol, combinati făină, sare și praful de copt. Într-un bol mare, combinati untul topit, zahar brun și zahăr.
Incorporati oul si apoi galbenusul, impreuna cu vanilia.

Fursecuri_cu_caramel
Adaugati ingredientele uscate in cele umede și combinati bine.

Fursecuri_cu_caramel_02
Se adauga caramele tocate și cajuu.

Fursecuri_cu_caramel_03
Acoperiti în folie și dati la frigider pentru 15-20 de minute.
Scoateți din frigider și cu ajutorul unei linguri formati fursecuri pe care le asezati pe o foaie de copt.

Fursecuri_cu_caramel_04
Se presara cu sare de mare si se da la cuptor pentru 20-25 de minute.
Lasati sa se raceasca complet si serviti.

Fursecuri_cu_caramel_05

Fursecuri cu caramel

Fursecuri_cu_caramel_05

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.