Reteta zilei: Frittata cu sparanghel, rosii si branza

Printeaza

Frittata cu sparanghel, rosii si branza din: oua, smantana, sare, piper, ulei de masline, unt, sparanghel, ceapa, rosie, branza.

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_11

Frittata cu sparanghel, rosii si branza

Ingrediente :

  • 6 oua
  • 2 linguri de smantana
  • sare
  • 1/4 lingurita piper negru proaspat macinat
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 buchet de sparanghel
  • 2 cepe, cuburi
  • 1 rosie, cuburi
  • 100gr branza, maruntita

 

Mod de preparare :

Intr-un bol mediu, amestecati impreuna oua, smantana, 1/2 lingurita de sare si piper. Incalziti uleiul de masline si untul intr-o tigaie la foc mediu. Adaugati sparanghelul si ceapa si gatiti pana cand se rumenesc.

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_05

Ridicați caldura spre mediu-mare și se adauga rosiile si un varf de cutit de sare. Gatiti aproximativ 2 minute. Se toarna amestecul de ou peste sparanghel și gatiti cateva minute. Se presara branza și se reduce focul la mic.

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_09

Gatiti pana se topeste branza. Dati apoi la cuptor pana se rumeneste. Lasati sa se odihneasca, taiati si serviti.

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_12

Frittata cu sparanghel, rosii si branza

Frittata_cu_sparanghel_rosii_si_branza_13

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.