Reteta zilei: Frittata cu ceapa si cimbru

Printeaza

Frittata cu ceapa si cimbru din: ceapa, ulei de masline, usturoi, cimbru, oua, smantana, sare, piper.

Poate te intereseaza si Frittata cu dovlecel, rosii si porumb

Frittata_cu_ceapa_si_cimbru_11

Frittata cu ceapa si cimbru

Ingrediente:

  • 1 ceapa, cuburi
  • 3 linguri ulei de măsline
  • 2 catei de usturoi, tocat
  • 1 lingura cimbru proaspat
  • 6 oua
  • 2 linguri smântână
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

Se încălzesc 2 linguri ulei de măsline într-o tigaie. Adăugați ceapa si gatiti, amestecand des, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și se adauga usturoi și cimbru.

Frittata_cu_ceapa_si_cimbru_02

Gatiti aproximativ 5 minute. Transferati ceapa pe o farfurie. Amestecati împreună ouăle, sare, piper și smântână într-un castron mare. Se incorporeaza ceapa.

Frittata_cu_ceapa_si_cimbru_05

Incalziti restul de ulei in tigaie. Se toarnă amestecul de ou. Folosiți o spatulă si amestecati usor. Rotiți focul la mic, se acopera si se gateste 10 minute. Descoperiti si mai gatiti cateva minute.

Frittata_cu_ceapa_si_cimbru_08

Dati apoi la cuptor pentru 2-3 minute. Se lasa sa se răcească frittata timp de 5-10 minute, iar apoi se serveste.

Frittata_cu_ceapa_si_cimbru_10

Frittata cu ceapa si cimbru

Frittata_cu_ceapa_si_cimbru_12

Pofta buna!

 

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.