Reteta zilei: Frittata cu cartofi si ceapa rosie

Printeaza

Frittata cu cartofi si ceapa rosie din: ulei de masline, ceapa rosie, cartofi noi, oua, branza feta, sare, piper.

Frittata cu cartofi si ceapa rosie

Frittata cu cartofi si ceapa rosie

Ingrediente: 

  • 1/2 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 350gr cartofi noi, taiati in jumatati sau sferturi
  • 6 oua, batute
  • 115gr branza feta, maruntita
  • sare si piper

 

 

 

Mod de preparare:

Incalziti uleiul intr-o tigaie. Adaugati ceapa si sotati 5 minute, amestecand din cand in cand.

Frittata cu cartofi si ceapa rosie
Adaugati cartofii si gatiti inca 5 minute, amestecand pentru a evita lipirea acestora. Preincalziti cuptorul.
Asezonati oualele si bateti bine, apoi incorporati in tigaie. Presarati braznza. Gatiti 5-6 minute.

Frittata cu cartofi si ceapa rosie
Dati la cuptor si mai gatiti 3 minute.

Frittata cu cartofi si ceapa rosie
Taiati si serviti omleta calda.

Frittata cu cartofi si ceapa rosie

Frittata cu cartofi si ceapa rosie

Frittata cu cartofi si ceapa rosie

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O sa incerc si eu 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.