Reteta zilei: Fritatta cu dovlecei si feta

Printeaza

Fritatta cu dovlecei si feta din: oua, dovlecel, ceapa, usturoi, unt, ceapa verde, patrunjel, feta, sare de mare, piper.

Fritatta cu dovlecei si feta

Ingrediente:

  • 5 ouă
  • ½ dovlecel, feliat
  • ½ ceapă, feliata
  • 1 lingurita usturoi, tocat
  • 1 lingură unt
  • ⅓ ceasca ceapa verde, tocata
  • ⅓ ceasca patrunjel tocat
  • ⅔ ceasca branza feta, maruntita
  • sare de mare și piper negru, dupa gust

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C.
Într-o tigaie medie, topiți untul. Adăugați jumătăți de dovlecel, usturoi și ceapă. Sotati 10 minute. Se lasă să se răcească.

Șpargeti oualele. Se adaugă batute peste dovlecelul și amestecul de ceapă, impreuna cu patrunjelul și brânza. Se condimentează cu sare și piper.

Fritatta cu dovlecei si feta

Dati la cuptor timp de 30 de minute.

Lasati sa se odihneasca si serviti.

Fritatta cu dovlecei si feta

Fritatta cu dovlecei si feta

Fritatta cu dovlecei si feta

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Fritatta cu dovlecei si feta
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.