Reteta zilei: Friptura umpluta

Printeaza

O reteta de friptura umpluta din: carne de vita, carnati, ardei, ceapa verde, ardei copti, praf de supa, branza, sare si piper.

Friptura umpluta

Ingrediente:

  • 1 kg carne de vita
  • 3 carnati
  • 1 ardei
  • 1 ceapa verde
  • 2 ardei copti
  • 40g praf de supa
  • 5 linguri branza rasa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnatii se decojesc de pielita si se amesteca bine cu branza rasa, ardeiul tocat marunt, ceapa verde, sare si piper. Carnea se fasoneaza, dupa care se cresteaza (asa cum se observa in poze) si se face un buzunar care ulterior va fi umplut.

Friptura_umpluta_07

In buzunar se pun ardeii copti si compozitia de carnati cu branza, dupa care se  inchide buzunarul si carnea se leaga cu ata. Carnea se pune intr-o tava, se presare bine cu pudra de supa,  iar in jurul carnii se pune vinul, se acopera cu folie de aluminiu si se  introduce la cuptor.

Friptura_umpluta_11

Dupa 20 minute se intoarce carnea si daca mai este necesar se mai adauga vin. Carnea se mai tine inca 20 minute la cuptor. In jurul carnii  ar trebui sa se formeze o crema groasa. Friptura se serveste cu sosul crema, la care se poate adauga  piure de cartofi.

Friptura_umpluta_12

Friptura umpluta

 

Friptura umpluta

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna, buna rau friptura asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.