Reteta zilei: Friptura umpluta la gratar
PrinteazaFriptura umpluta la gratar din: rosii, varza, busuioc, parmezan, piper, ulei de masline, usturoi, friptura de porc.
Ingrediente:
- 1/2 kg rosii tocate
- 1 ceasca de varza tocata
- 1/2 lingurita busuioc uscat
- 1/2 ceasca parmezan ras
- 1/4 lingurita piper
- 2 lingurite de ulei de masline
- 1 catel de usturoi
- 4 fripturi porc
Mod de preparare:
Crestati fripturile de-a lungul pe mijloc. Combinati toate celelalte ingrediente si impartiti in 4 portii,. Umpleti cu acest amestec fiecare friptura.
Se incalzeste gratarul, se pun fripturile umplute si gatiti cate 5 minute pe fiecare parte. Serviti cu garnitura dupa preferinta.
Friptura umpluta la gratar
Pofta buna!
Foarte bine arata friptura
Imi place mult friptura asta, este foarte gustoasa