Reteta zilei: Friptura la gratar cu sos pesto

Printeaza

Friptura la gratar cu sos pesto din: carne de porc, sare, piper, coriandru, menta, usturoi, otet, chimen, miere, piper rosu, ulei de masline.

Friptura la gratar cu sos pesto

Ingrediente pentru friptura:

  • 2kg carne de porc
  • sare si piper

Ingrediente sos pesto:

  • 1 legatura coriandru proaspăt
  • 1 legatura mentă proaspătă
  • 3 catei usturoi, decojit
  • 3 linguri oțet
  • 1 lingură chimen
  • 1 linguriță miere
  • 1 lingurita sare
  • ½ lingurițe piper rosu
  • ¾ cana ulei de măsline
  • fasole mexicana, pentru servire

Mod de preparare:

Preîncălziți grătarul la foc mare.

Presărați carnea cu sare și piper pe toate părțile. Gratiți timp de 2-3 minute pe fiecare parte.

Friptura la gratar cu sos pesto

Scoateți friptura de pe foc și acoperiți cu folie pentru a se odihni.

Între timp, adaugati in blender toate ingredientele pentru sosul pesto. Procesati pana se omogenizeaza.

Friptura la gratar cu sos pesto

Dati carnea cu sos si feliati.

Serviti cu fasole mexicana.

Friptura la gratar cu sos pesto

Friptura la gratar cu sos pesto

Friptura la gratar cu sos pesto

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-friptura-la-gratar-cu-sos-pesto html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.