Reteta zilei: Friptura la gratar cu sos pesto
PrinteazaFriptura la gratar cu sos pesto din: carne de porc, sare, piper, coriandru, menta, usturoi, otet, chimen, miere, piper rosu, ulei de masline.
Ingrediente pentru friptura:
- 2kg carne de porc
- sare si piper
Ingrediente sos pesto:
- 1 legatura coriandru proaspăt
- 1 legatura mentă proaspătă
- 3 catei usturoi, decojit
- 3 linguri oțet
- 1 lingură chimen
- 1 linguriță miere
- 1 lingurita sare
- ½ lingurițe piper rosu
- ¾ cana ulei de măsline
- fasole mexicana, pentru servire
Mod de preparare:
Preîncălziți grătarul la foc mare.
Presărați carnea cu sare și piper pe toate părțile. Gratiți timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateți friptura de pe foc și acoperiți cu folie pentru a se odihni.
Între timp, adaugati in blender toate ingredientele pentru sosul pesto. Procesati pana se omogenizeaza.
Dati carnea cu sos si feliati.
Serviti cu fasole mexicana.
Friptura la gratar cu sos pesto
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-friptura-la-gratar-cu-sos-pesto html