Reteta zilei: Friptura de vitel la cuptor

Printeaza

Friptura de vitel la cuptor din: unt, ulei, ceapa verde, telina pesmt, patrunjel, carne de vitel, sare, piper.

friptura_de_vitel_la_cuptor_03

Friptura de vitel la cuptor

Ingrediente: 

  • 25g unt
  • 1 lingura ulei
  • 1 fir ceapa verde
  • 1 telina, tocata
  • 50g pesmet
  • 50g pătrunjel
  • 900g carne de vitel
  • sare si piper negru

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 180 ° C. Se încălzesc untul și uleiul într-o tigaie. Adaugati ceapa verde si telina. Rumeniti cateva minute, apoi opriti focul si incorporati pesmet, pătrunjel și asezonati cu sare si piper. Se întinde umplutura peste carne, rulati, apoi adaugati intr-o punga care se poate introduce in cuptor.

friptura_de_vitel_la_cuptor

Așezați punga cu carnea de vitel intr-o tava si dati la cuptor 1 ora.

friptura_de_vitel_la_cuptor_02

Scoateti din cuptor si desfaceti punga. Incercati cu o furculita daca este patrunsa.
Lasati sa se odihneasca aproximativ 10-15 minute. Feliati si serviti.

friptura_de_vitel_la_cuptor_03

Friptura de vitel la cuptor

friptura_de_vitel_la_cuptor_03

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.