Reteta zilei: Friptura de vita cu legume coapte pe pat de orez

Printeaza

Friptura de vita cu legume coapte pe pat de orez din: vita, ulei de masline, sare, piper, praf de usturoi.

 

Friptura de vita cu legume coapte pe pat de orez

Ingrediente: 

  • 2 fripturi de vita
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 lingura condimente pentru carnea de vita
  • 1 cană de orez brun
  • 1 broccoli, rupt buchetele
  • 2 fire praz, curățat și tocat
  • ½ ceapa rosie, tocata
  • 1 ardei gras
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 2 lingurite de sare
  • 1 linguriță piper
  • 1 linguriță de praf de usturoi

 

Mod de preparare:

Gatiti orezul al dente. Pregatiti carnea.

Friptura_de_vita_cu_legume_coapte_pe_pat_de_orez
Incalziti cuptorul la 200C. Intr-o tava puneti folie de aluminiu.

Adaugati legumele maruntite in tava. Stropiti cu ulei de măsline și presarati cu sare, piper și praf de usturoi.

Friptura_de_vita_cu_legume_coapte_pe_pat_de_orez_02

Coaceți timp de 30 minute.

Friptura_de_vita_cu_legume_coapte_pe_pat_de_orez_03
Dati friptura cu condimente. Intr-o tigaie incalziti ulei, gatiti carnea cate 7 minute pe fiecare parte.

Transferati pe o farfurie si lasati sa se odihneasca timp de 10 minute.

Friptura_de_vita_cu_legume_coapte_pe_pat_de_orez_04
In fiecare bol de servire puneti orez, adaugati friptura si garnisiti cu legume.

Serviti imediat.

Friptura_de_vita_cu_legume_coapte_pe_pat_de_orez_05

Friptura de vita cu legume coapte pe pat de orez

Friptura_de_vita_cu_legume_coapte_pe_pat_de_orez_05

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Friptura de vita la gratar in sos de unt

Friptura de vita la gratar in sos de unt – usor de preparat

Friptura de vita la gratar in sos de unt din: vita, ulei, sare, piper, otet, piper, dafin, ceapa, tarhon, ou, unt, piper alb. carnea de vită este bogată în proteine, fier, zinc, vitamina B12, niacină și riboflavină. Proteinele sunt esențiale pentru construirea și repararea țesuturilor din corpul nostru, iar fierul este important pentru producerea de […]

Friptura de vita cu nuci de pin

Friptura de vita cu nuci de pin

Friptura de vita cu nuci de pin din: carne de vita, nuci de pin, orez, garnitura de legume, sos de soia, miere, vin de orez, kivi, ceapa, ghimbir, usturoi, piper, ulei de susan.   Ingrediente: 900 g carne de vita 3 linguri nuci de pin, tocate orez fiert si garnitura de legume, pentru servire Pentru […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

2 comentarii

  1. Asa da, hai ca-mi place friptura 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.