Reteta zilei: Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii

Printeaza

Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii din: friptura de vita, condimente, piper negru, ulei de masline, ceapa, supa de vita, otet balsamic si sos de rosii.

Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii

Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii

Ingrediente:

  • 3-4 friptura de vita
  • 1-2 linguri condimente pentru carne de vita
  • piper negru dupa gust
  • 1-2 linguri ulei de masline
  • 2-3 cepe, curatate si taiate felii groase
  • 1 cana supa de vita
  • 1/2 cana de otet balsamic
  • 1/2 cana sos de rosii

 

 

 

Mod de preparare:

Indeparteaza grasimea de pe carnea de vita. Frecati carnea bine cu condimente și piper negru. Incalziti ulei in tigaie si rumeniti carnea pe ambele parti. Incalziti intr-o oala potrivita supa de vita, adaugati otetul balsamic si sosul de rosii.

Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii

Puneti ceapa in partea de jos a unei cratite, adaugati carnea, incorporati amestecul de supa si lasati la foc mic 6-8 ore.

Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii

Scoateți carnea din cratita și acoperiti cu folie pentru a se menține calda. Scurgeti lichidul si incercati sa eliminati pe cat posibil grasimea. Gatiti din nou pana se mai reduce. Se servește cu sos de carne și ceapa.

Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii

Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii

Friptura de vita cu ceapa si sos de rosii

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • friptura de vita

3 comentarii

  1. Andreea Ioana

    Imi place mult friptura

  2. Arata bine friptura

  3. Foarte buna friptura de vita, imi place mult

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.