Reteta zilei: French toast – Friganele

Printeaza

French toast – Friganele din: oua, lapte, suc de portocale, coaja de portocale, zahar, esenta de vanilie, scortisoara, paine, unt, sirop de artar.

French_toast_09

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 1 cana de lapte
  • 1/4 ceasca de suc de portocale
  • 1 lingura de coaja de portocala
  • 1 lingura de zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1/4 lingurita de scortisoara
  • 8 felii de paine veche de 1 zi
  • unt nesarat
  • sirop de artar, incalzit

 

Mod de preparare:

Incalziti cuptorul la 90C. Se pune o foaie de copt intr-o tava.

Intr-un castron mare, amestecati impreuna oua, lapte, suc de portocale, coaja de portocala, zahar, esenta de vanilie si scortisoara.

Inmuiati feliile de paine in amestecul de ou timp de 1-2 minute.

French_toast_05

Incalziti 1 lingura de unt intr-o tigaie mare la foc mediu, se adauga feliile de paine inmuiate in tigaie si se prajeste timp de 2-3 minute pe fiecare parte pana se rumeneste.

Puneti painea prajita pe foaia de copt si pastrati calda pana la servirea micului-dejun.

French_toast_06

Serviti micul-dejun, dupa preferinta, cu painea stropita cu sirop de artar.

French_toast_08

French toast – Friganele

French_toast_09

Pofta buna!

 

 

 

Friganele cu branza de capra

Friganele cu mango

Friganele cu mango din: oua, urda, zahar, vanilie, paine, mango. Ingrediente: 3 oua 200 g urdă 50 g zahăr pudră 1 linguriţă esenţă de vanilie paine 50 g mango   Mod de preparare: Combină 200 g urdă cu 50 g zahăr pudră şi 1 linguriţă esenţă de vanilie. Bate uşor 3 ouă şi apoi înmoaie […]

Friganele cu urda

Friganele cu urda

 

Friganele cu branza de capra

Friganele cu branza de capra

Friganele cu branza de capra din: oua, urda, zahar, vanilie, paine. Ingrediente: 3-4 oua 250 g branza de capra 50 g zahăr pudră 1 linguriţă esenţă de vanilie paine   Mod de preparare: Amesteca branza cu zahărul pudră şi 1 linguriţă esenţă de vanilie. Bate uşor 3 ouă şi apoi înmoaie 4 felii de pâine albă. Porţionează […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.