Reteta zilei: Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

Printeaza

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel din: faina, praf de copt, sare de mare, rozmarin, oregano, busuioc, usturoi, apa, sparanghel, ulei de masline, parmezan, rosii uscate in ulei de masline.

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

Ingrediente:

  • 1 cana faina
  • ¼ linguriță praf de copt
  • ½ linguriță sare de mare
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • 1 lingurita de oregano uscat
  • 3 frunze proaspete de busuioc, tocat
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • ½ ceasca apă
  • 6 fire sparanghel, tăiat
  • 1 lingura ulei de măsline
  • ½ ceasca de parmezan ras
  • ⅓ ceasca roșii uscate în ulei de măsline

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170C. Ungeti cu ulei o tava rotunda.

Rumeniti usor sparanghelul.

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

Combinați ingredientele uscate într-un bol mediu.

Se incorporeaza apă și se amestecă pentru a se omogeniza.

Se adauga roșiile, usturoiul, busuiocul și brânza.

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

Framantati usor.

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

Asezati in tava pregatita si adaugati sparanghelul.

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

Coaceți timp de 30 de minute.

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

Se lasă să se răcească ușor si se serveste.

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

Foccacia cu rosii uscate si sparanghel

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

Foccacia

Reteta zilei: Foccacia de casa

Foccacia de casa din: maia, apa, ulei de masline, sare, faina, rozmarin, usturoi. Poate te intereseaza si: Foccacia umpluta Foccacia cu avocado si oua de prepelita Focaccia umplută cu fasole şi ardei gras Ingrediente:  1 cana maia 2 cani apa 4 linguri ulei de masline 1 1/2 lingurita sare 4 cesti făină 2 linguri rozmarin […]

Foccacia umpluta

Foccacia umpluta din: drojdie, faina, apa, sare, oregano, branza feta, masline, ardei gras, rosii uscate, ulei, boabe de porumb si maioneza. Ingrediente: 40 g drojdie 800 g făină 400 ml apă un praf sare oregano Pentru umplutură: 200 g brânză feta 150 g măsline feliate un ardei gras 2-3 roşii uscate ulei 4 linguri boabe […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.