Reteta zilei: Foccacia cu rosii uscate si sparanghel
PrinteazaFoccacia cu rosii uscate si sparanghel din: faina, praf de copt, sare de mare, rozmarin, oregano, busuioc, usturoi, apa, sparanghel, ulei de masline, parmezan, rosii uscate in ulei de masline.
Ingrediente:
- 1 cana faina
- ¼ linguriță praf de copt
- ½ linguriță sare de mare
- 1 lingurita rozmarin uscat
- 1 lingurita de oregano uscat
- 3 frunze proaspete de busuioc, tocat
- 1 lingurita usturoi tocat
- ½ ceasca apă
- 6 fire sparanghel, tăiat
- 1 lingura ulei de măsline
- ½ ceasca de parmezan ras
- ⅓ ceasca roșii uscate în ulei de măsline
Mod de preparare:
Preîncălziți cuptorul la 170C. Ungeti cu ulei o tava rotunda.
Rumeniti usor sparanghelul.
Combinați ingredientele uscate într-un bol mediu.
Se incorporeaza apă și se amestecă pentru a se omogeniza.
Se adauga roșiile, usturoiul, busuiocul și brânza.
Framantati usor.
Asezati in tava pregatita si adaugati sparanghelul.
Coaceți timp de 30 de minute.
Se lasă să se răcească ușor si se serveste.
Foccacia cu rosii uscate si sparanghel
Pofta buna!





