Reteta zilei: Ficat de porc cu ceapa la tigaie

Printeaza

Ficat de porc cu ceapa la tigaie din: ficat de porc, lapte, ceapa, faina, sare, ulei, piper, piure de cartofi.

Ingrediente: Ficat de porc cu ceapa la tigaie

  • 1 kg de ficat de porc
  • 1 cană de lapte
  • 1 ceapa (decojita)
  • 1/2 cană de făină
  • sare, dupa gust
  • 3 linguri ulei
  • piper, după gust
  • piure de cartofi, pentru servire

Mod de preparare:

Clătiți ficatul și îndepărtați membrana exterioară subțire (dacă există). Feliați.
Înmuiați feliile de ficat în lapte timp de 1/2 – 1 oră.

Ficat de porc cu ceapa la tigaie
Tăiați ceapa în inele și apoi tăiați inelele în sferturi.
Într-o tigaie mare la foc mediu, încălziți 3 linguri de ulei.
Dati feliile de ficat prin făină și rumeniti pentru aproximativ 3 minute pe fiecare parte.

Ficat de porc cu ceapa la tigaie
Condimentati, după gust cu sare și piper. Adăugați ceapa și gatiti aproximativ 5 minute.
Serviți cu piure de cartofi.

Ficat de porc cu ceapa la tigaie

Ficat de porc cu ceapa la tigaie

Ficat de porc cu ceapa la tigaie

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Ficat de porc cu ceapa la tigaie
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.