Reteta zilei: Dovlecei la gratar

Printeaza

Dovlecei la gratar din: unt nesarat, usturoi, condimente, suc de lamaie, sare, piper, dovlecei, patrunjel.

Poate te intereseaza si:

 

 

Dovlecei la gratar

Dovlecei la gratar

Ingrediente:

  • 1/4 ceasca de unt nesărat, topit
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1 linguriță de condimente
  • sucul de la 1 lamaie
  • sare și piper negru proaspat macinat, dupa gust
  • 2 dovlecei, taiati felii
  • 2 linguri frunze de pătrunjel proaspăt tocat

Mod de preparare:

Într-un castron mic, amestecati împreună unt, usturoi, condimente si suc de lamaie; se condimentează cu sare și piper, dupa gust.

Dovlecei la gratar

Ungeti feliile de dovlecel cu amestecul de unt. Se încălzește gratarul la foc mare mediu.

Dovlecei la gratar

Adaugati dovleceii într-un singur strat și rumeniti pe ambele părți cate 2 minute.

Dovlecei la gratar

Serviti imediat, garnisite cu pătrunjel.

Dovlecei la gratar

Dovlecei la gratar

Dovlecei la gratar

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.