Reteta zilei: Dovleac copt cu sos de ceapa

Printeaza

Dovleac copt cu sos de ceapa din: dovleac, ulei de masline, sare, ceapa, salvie, sare, piper.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Ingrediente: 

  • 4 cani dovleac, cuburi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri sare
  • 2 cepe
  • salvie
  • sare și piper, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200 C.

Amestecati dovleacul cu 2 linguri de ulei de masline, sare si piper.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Răspândiți pe foaia de copt

Coaceți timp de aproximativ 40 de minute.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Între timp, tocati ceapa si salvie.

Se încălzesc 2 linguri de ulei de măsline într-o tavă.

Adăugați ceapa si rumeniti cu salvie timp de 1-2 minute.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Scoateti dovleacul din cuptor si stropiti cu ulei si apoi adaugati sosul de ceapa.

Serviți preparatul cald.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Dovleac copt cu sos de ceapa

Dovleac copt cu sos de ceapa

 

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Andive cu dovleac copt

Andive cu dovleac copt

Andive cu dovleac copt din: dovleac, orz, apa, ulei de masline, ceapa verde, otet balsamic, sirop de artar, sare, piper si andive. Ingrediente: 1/4 dovleac 1/4 ceasca de orz uscat 3/4 căni de apă plus, 1/2 ceasca 2 linguri de ulei de măsline 2 fire ceapa verde 1 lingurita otet balsamic 1/2 lingurită de sirop […]

 

Reteta zilei: Dovleac copt cu aroma de salvie

Dovleac copt cu aroma de salvie din: dovleac, unt, salvie, zahar brun, sare de mare, piper. Ingrediente:  1/2 dovleac ¼ ceasca unt 6 frunze de salvie 2 linguri de zahăr brun ¼ linguriță sare de mare ⅛ linguriță piper negru     Mod de preparare: Preîncălziți cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt. […]

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.