Reteta zilei: Dovleac copt cu sos de ceapa

Printeaza

Dovleac copt cu sos de ceapa din: dovleac, ulei de masline, sare, ceapa, salvie, sare, piper.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Dovleac copt cu sos de ceapa

Ingrediente: 

  • 4 cani dovleac, cuburi
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 2 linguri sare
  • 2 cepe
  • salvie
  • sare și piper, dupa gust

 

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Amestecati dovleacul cu 2 linguri de ulei de masline, sare si piper.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Răspândiți pe foaia de copt Coaceți timp de aproximativ 40 de minute.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Între timp, tocati ceapa si salvie.
Se încălzesc 2 linguri de ulei de măsline într-o tavă. Adăugați ceapa si rumeniti cu salvie timp de 1-2 minute.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Scoateti dovleacul din cuptor si stropiti cu ulei si apoi adaugati sosul de ceapa.

Serviți preparatul cald.

Dovleac copt cu sos de ceapa

Dovleac copt cu sos de ceapa

Dovleac copt cu sos de ceapa

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Dovleac copt cu sos de ceapa
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 2 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.