Reteta zilei: Dovleac copt cu aroma de salvie

Printeaza

Dovleac copt cu aroma de salvie din: dovleac, unt, salvie, zahar brun, sare de mare, piper.

Dovleac copt cu aroma de salvie

Dovleac copt cu aroma de salvie

Ingrediente: 

  • 1/2 dovleac
  • ¼ ceasca unt
  • 6 frunze de salvie
  • 2 linguri de zahăr brun
  • ¼ linguriță sare de mare
  • ⅛ linguriță piper negru

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C. Intr-o tava asezati hartie de copt. Indepartati semintele de la dovleac si feliati.

Dovleac copt cu aroma de salvie

Se încălzește untul într-o tigaie mică, se adauga zahărul brun și frunzele de salvie. Gatiti timp de 30 de secunde.

Adaugati untul in tigaie. Se condimentează cu sare și piper.

Dovleac copt cu aroma de salvie

Transferati apoi in tava si dati la cuptor timp de 20 de minute, intoarceti si mai rumeniti pentru încă 10 minute.

Serviti dovleacul la temperatura camerei.

Dovleac copt cu aroma de salvie

Dovleac copt cu aroma de salvie

Dovleac copt cu aroma de salvie

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Dovleac copt cu aroma de salvie
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.