Reteta zilei: Desert rece cu frisca si ananas

Printeaza

Desert rece cu frisca si ananas din: ananas, suc de lime, suc de lamaie, zahar, smantana.

Poate iti place si:

 

Desert_rece_cu_frisca_si_ananas_03

Desert rece cu frisca si ananas

Ingrediente: 

  • 600gr ananas
  • 2 linguri de suc de lime
  • 2 linguri de suc de lamaie
  • 2 linguri zahar
  • 400gr smantana, pentru frisca

 

 

Mod de preparare:

Adaugati ananasul impreuna cu sucurile de lamaie si zaharul la blender. Omogenizati.

Desert_rece_cu_frisca_si_ananas
Incorporati smantana si omogenizati din nou.

Desert_rece_cu_frisca_si_ananas_02
Dati la frigider cel putin 3-4 ore.
Serviti desertul rece.

Desert_rece_cu_frisca_si_ananas_03

Desert rece cu frisca si ananas

Desert_rece_cu_frisca_si_ananas_03

Pofta buna!

 

Poate iti place si:

Desert_rece_cu_fructe_de_padure_03

Reteta zilei: Desert rece cu fructe de padure

Desert rece cu fructe de padure din: crema de branza, smantana, fructe de padure, zahar. Ingrediente:  250 g crema de branza 500 g smantana degresata 250g fructe de padure congelate 2 linguri de zahăr Mod de preparare: Puneți toate ingredientele în blender și se amestecă împreună. Transferati in boluri si dati la rece aproximativ 1 […]

Desert_rece_cu_crema_de_branza_si_napolitane_cu_crema_de_lamaie_06

Reteta zilei: Desert rece cu crema de branza si napolitane cu crema de lamaie

Desert rece cu crema de branza si napolitane cu crema de lamaie din: napolitane cu crema de lamaie, crema de branza, smantana, lamai.   Ingrediente: 1 pachet napolitane cu crema de lamaie 1 cutie crema de branza 1 pahar de smantana 3 lamai       Mod de preparare: Intr-un robot de bucatarie adaugati

Desert_rece_cu_caramel_12

Reteta zilei: Desert rece cu caramel

Desert rece cu caramel din: zahar de palmier, apa, galbenusuri de ou, oua, lapte, lapte condensat, esenta de vanilie, suc de lamaie, suc de portocale.   Ingrediente caramel: 1 ceasca zahar de palmier 1/3 cana de apa Ingrediente tarta: 3 galbenusuri de ou 2 oua 1 cutie lapte condensat 1 cutie lapte 3/4 lingurita de […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.