Reteta zilei: Desert cu zmeura

Printeaza

Desert cu zmeura din: zmeura, iaurt, miere, coaja de lamaie, biscuiti.

Desert cu zmeura

Ingrediente: 

  • 250gr zmeura, putin inghetata
  • 500ml iaurt
  • 2 linguri miere
  • coaja de la 1 lamaie
  • 75gr biscuiti, rupti in bucati

 

 

 

Mod de preparare:

Amestecati iaurtul cu mierea si coaja de lamaie.

Adaugati zmeura, apoi amestecati bine.

Desert cu zmeura
Incorporati biscuitii si amestecati sa se omogenizeze.

Desert cu zmeura
Serviti preparatul rece.

Desert cu zmeura

Desert cu zmeura

Desert cu zmeura

 

Pofta buna!

 

 

 

 

 


poate iti place si:

retete

Sirop de zmeură – reteta delicioasa

Sirop de zmeură din: zmeura proaspata sau congelata, zahar granulat, apa. Siropul de zmeură este o băutură delicioasă și aromată, perfectă pentru a fi adăugată în diverse băuturi și deserturi. Este o modalitate excelentă de a păstra gustul proaspăt și dulceața zmeurei pe tot parcursul anului. Poți folosi acest sirop în limonade, cocktailuri, smoothie-uri, înghețată, […]

 

retete

Gem de zmeură cu ghimbir

Gem de zmeură cu ghimbir din: zmuera, ghimbir, miere. Usor de preparat si foarte gustos.  Ingrediente: 4 kg zmeură 50 g ghimbir 2,5 kg miere     Mod de preparare: Se curăță și se spală zmeura. Se pregătește un vas în care se pune zmeura, se adaugă mierea peste ea, se amestecă bine și se […]

 

Friptura de porc cu sos de zmeura

Friptura de porc cu sos de zmeura

Friptura de porc cu sos de zmeura din: fileuri de porc, zmeura, mustar, cimbru, ulei, zahar, sare, piper. Ingrediente: 2 fileuri de porc 200 g zmeură 1 limetă 1 lingură muştar 2 fire de cimbru 100 ml ulei de măsline 1 linguriţă de zahăr sare şi piper negru după gust   Mod de preparare: Pasaţi […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.