Reteta zilei: Desert cu ovaz, ciocolata si unt de arahide

Printeaza

Desert cu ovaz, ciocolata si unt de arahide din: fulgi de ovaz, unt de arahide, fulgi de ciocolata, fulgi de nuca de cocos, lapte, banana.

Poate te intereseaza si:

 

Desert_cu_ovaz_ciocolata_si_unt_de_arahide_04

Ingrediente: 

  • 1 1/3 cesti fulgi de ovaz
  • 4 linguri unt de arahide
  • 4 linguri fulgi de ciocolată
  • 4 linguri fulgi de nucă de cocos
  • 4 cesti lapte
  • 1 banana, felii subțiri
  • scorțișoară

 

Mod de preparare:

Se imparte ovazul in 4 borcane.

Desert_cu_ovaz_ciocolata_si_unt_de_arahide

Se adauga cate 1 lingura unt de arahide, fulgi de ciocolată și cocos.

Desert_cu_ovaz_ciocolata_si_unt_de_arahide_02
Se toarnă cate 1 ceasca de lapte în fiecare borcan.

Desert_cu_ovaz_ciocolata_si_unt_de_arahide_03
Puneti capacul si dati la rece peste noapte.

În dimineața următoare, scoateți capacele și amestecati usor.

Garnisiti cu banane si scorțișoară. serviti imediat.

Desert_cu_ovaz_ciocolata_si_unt_de_arahide_04

Desert cu ovaz, ciocolata si unt de arahide

Desert_cu_ovaz_ciocolata_si_unt_de_arahide_04

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Desert cu cottage cheese

Desert cu cottage cheese

Desert cu cottage cheese din: cottage cheese, gelatina, zahar, ananas. Ingrediente: 400 g cottage cheese 1 pliculeţ de gelatină zahăr pentru gelatină (conform instrucţiunilor de pe ambalaj) 175 g bucăţi de ananas (din conservă)   Mod de preparare: Se varsă brânza într-o strecurătoare, se clăteşte cu apă, altfel desertul devine prea lăptos, apoi se scurge bine. Dacă […]

Desert_cu_lamaie

Desert cu lamaie

Desert cu lamaie din: lamai, crema de branza, oua, frisca, zahar, unt, biscuiti. Ingrediente: 2 lămâi 200 g cremă de brânză 2 ouă 200 ml frişcă lichidă 80 g zahăr pudră Pentru blat: 50 g unt 100 g biscuiţi   Mod de preparare: Se tapetează cu hârtie de copt o formă de tort cu pereţi […]

Desert_grecesc

Desert grecesc

Desert grecesc din: foi de placinta, unt, lapte, zahar, galbenus, amidon, vanilie, vanilie, scortisoara. Ingrediente: 2 1/2 foi de plăcintă 1 cub de unt 375 ml de lapte 2 gălbenuşuri 80 g de zahăr 2 linguri amidon de porumb vanilie scorţişoară   Mod de preparare: Se încinge cuptorul al 150° C. Se taie din foile […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.