Reteta zilei: Desert cu crema de branza si ciocolata

Printeaza

Desert cu crema de branza si ciocolata din: unt, zahar brun, vanilie, crema de branza, zahar pudra, fulgi de ciocolata.

 

Ingrediente: Desert cu crema de branza si ciocolata

  • ½ căna de unt
  • ⅓ căna zahăr brun
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 pachet crema de branza
  • ½ cana zahar pudra
  • ¾ cana fulgi de ciocolata

 

Mod de preparare:

Topiți untul într-o cratiță mică la foc mediu.

Adăugați zahărul brun și amestecati până când zahărul se dizolvă.

Pastrati deoparte să se răcească și adaugati vanilie.

 

Desert cu crema de branza si ciocolata

 

Bateti impreuna crema de branza cu zaharul pudra.

Incorporati și amestecul de unt.

Se amestecă până se omogenizeaza.

Adăugati fulgii de ciocolată.

Desert cu crema de branza si ciocolata

Transferati intr-un bol de servire si garnisiti cu ciocolata, apoi serviti.

Desert cu crema de branza si ciocolata

Desert cu crema de branza si ciocolata

Desert cu crema de branza si ciocolata

 

Pofta buna!


 

poate te intereseaza si:

Reteta zilei: Desert cu banane si ciocolata

Desert cu banane si ciocolata din: banana, ciocolata neagra, ulei, nuci. Ingrediente: 1 banana 150gr ciocolată neagra 1 lingură de ulei 1/4 cană de nuci tocate     Mod de preparare: Curățați și tăiați banana în felii. Dati la congelator timp de 1 oră. Topiți ciocolata la bain-marie sau la microunde. Adăugați ulei și amestecați […]

 

Desert cu ciocolata si bezele

Desert cu ciocolata si bezele

Desert cu ciocolata si bezele din: zahar, unt, faina, cacao, lapte, oua, rom, ciocolata. Ingrediente: 300 g zahăr 250 g unt 170 g făină 50 g cacao 1 l lapte 8 ouă un praf de sare esenţă de rom 100 g tablete ciocolată albă + 2 linguri frişcă lichidă sau lapte câteva bezele colorate   […]

Tort imperial cu ciocolată

Desert cu portocale si ciocolata

Desert cu portocale si ciocolata din: faina, oua, zahar, praf de copt, dulceata, portocala, miere, unt, ciocolata. Ingrediente: 1 portocală 80 g făină 3 ouă 100 g zahăr 1/2 linguriţă praf de copt 300 g dulceaţă de trandafiri 1 linguriţă miere 170 g ciocolată neagră 55 g unt   Mod de preparare: Pentru ca prăjitura […]

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.