Reteta zilei: Desert cu ciocolata alba si praf de ceai verde

Printeaza

Desert cu ciocolata alba si praf de ceai verde din: ciocolata alba, smantana, unt, ceai verde.

Desert cu ciocolata alba si praf de ceai verde

Ingrediente:

  • 300 g ciocolata alba
  • 100 ml smantana
  • 35 g unt
  • 2 linguri praf de ceai verde

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie ciocolata bucati mici si se pune intr-un vas termorezistent sau o cratita mica.

Se incalzeste smantana la microunde si se toarna ciocolata.

Se amesteca pana cand se topeste integral.

Puneti vasul cu ciocolata la bain-marie. Se amesteca in mod constant.

Desert cu ciocolata alba si praf de ceai verde

Cand ciocolata este complet topita, cerneti 2 linguri de praf de ceai verde.

Se amesteca bine.

Intr-o tava puneti folie alimentara si turnati amestecul de ciocolata.

Desert cu ciocolata alba si praf de ceai verde

Dati la frigider pentru cateva ore.

Taiati si presarati praf de ceai verde deasupra.

Apoi serviti.

Desert cu ciocolata alba si praf de ceai verde

Desert cu ciocolata alba si praf de ceai verde

Desert cu ciocolata alba si praf de ceai verde

 

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Desert rapid cu fructe

Desert rapid cu fructe

Desert rapid cu fructe din: capsune, iaurt, lamaie, zahar, cereale, vanilie. Ingrediente: 250 g căpşune 250 g iaurt grecesc 1/2 lămâie 2 linguri rase cu zahăr brun (opţional) fulgi de cereale câteva picături de esenţă de vanilie   Mod de preparare: Curăţă şi spală bine căpşunele. Intr-un bol amestecă iaurtul cu esenţa de vanilie. Adaugă […]

 

Desert cu cacao si branza

Desert cu cacao si branza din: oua, zahar, lapte, ulei, faina, cacao, praf de copt, branza, vanilie, cocos. Ingrediente: Pentru blat: 4 ouă 200 g zahăr 100 ml lapte 150 ml ulei 350 g făină 2 linguri cacao 1 plic praf de copt Pentru cremă: 500 g brânză de vaci 200 g unt 200 g zahăr […]

Desert cu branza si coacaze

Desert cu branza si coacaze

Desert cu branza si coacaze din: oua, zahar, faina, praf de copt, coacaze rosii, branza, frisca, zahar vanilat, zahar pudra, gelatina si ciocolata. Ingrediente: 6 oua 6 linguri zahar 12 linguri faina 1 praf de copt 400 g coacaze rosii Pentru crema: 200 g branza cremoasa 300 g frisca lichida 1 plic zahar vanilat 1 lingura […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Interesant desertul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.