Reteta zilei: Desert cald cu capsuni si piersici

Printeaza

Desert cald cu capsuni si piersici din: suc de lamaie, esenta de migdale, amidon, piersici, capsuni, zahar, unt, zahar brun, faina, ovaz, sare, inghetata de vanilie.

Poate iti place si:

 

Desert_cald_cu_capsuni_si_piersici_06

Ingrediente: 

  • 2 linguri de suc proaspat de lamaie
  • 2 lingurite esenta de migdale
  • 2 linguri amidon
  • 500gr piersici, fără sâmburi și tăiate felii
  • 500gr căpșuni maruntite
  • 1 cană de zahăr
  • 3/4 ceasca unt
  • 1/2 cană de zahăr brun
  • 1 1/3 cani faina
  • 2/3 cană de ovăz
  • 1/2 linguriță sare
  • inghetata de vanilie, pentru servire

 

Mod de preparare:

Intr-un bol mare amestecati împreună suc de lămâie, esenta de migdale și amidon.

Adaugati piersici, căpșuni și zahăr si se amesteca usor cu o lingura de lemn.

Desert_cald_cu_capsuni_si_piersici
Se toarnă amestecul de fructe într-un vas termorezistent.

Desert_cald_cu_capsuni_si_piersici_02
Într-un bol mediu bateti untul cu zaharul brun pana se omogenizeaza.

Desert_cald_cu_capsuni_si_piersici_03
Adaugati faina, ovaz si sare, amestecand cu o lingura de lemn.

Se presara maruntita amestecul uniform peste fructe.

Desert_cald_cu_capsuni_si_piersici_04
Se da la cuptor la 170C timp de 40-45 minute.

Desert_cald_cu_capsuni_si_piersici_05
Se lasă să se răcească timp de 15-20 de minute.

Se serveste desertul cald cu inghetata de vanilie.

Desert_cald_cu_capsuni_si_piersici_06

Desert cald cu capsuni si piersici

Desert_cald_cu_capsuni_si_piersici_06

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Desert_cu_banane_si_ciocolata_04

Reteta zilei: Desert cu banane si ciocolata

Desert cu banane si ciocolata din: ciocolata neagra, banane, fistic, migdale, ciocolata. Ingrediente:  350gr ciocolata neagra, topita la bain-marie 3 banane mari, tăiate în treimi fistic sărat, tocat migdale, tocate ciocolata rasa Mod de preparare: Se introduce cate un băț de inghetata in fiecare bucata de banana. Scufundati fiecare banana în ciocolată topită caldă. Se […]

Desert_cheesecake_cu_capsuni

Desert: cheesecake cu capsuni

Desert: cheesecake cu capsuni din: biscuiti, unt, branza, frisca, zahar, lapte, gelatina, capsuni, vanilie. Ingrediente: Pentru blat: 400 g biscuiţi simpli 150 g unt Pentru crema: 300 g brânză dulce proaspătă 300 ml frişcă lichidă 150 g zahăr pudră 100 ml apă rece 100 ml lapte fierbinte 20 g gelatină 3 plicuri zahăr vanilinat sau o păstaie […]

Desert_cu_afine_si_vanilie_06

Reteta zilei: Desert cu afine si vanilie

Desert cu afine si vanilie din: cornuri, paine, crema de branza, unt, vanilie, sirop de artar, oua, smantana, lapte, afine, zahar brun, faina, unt topit, scortisoara. Poate te intereseaza si: Desert cu mere si afine Desert delicios cu afine Desert racoros cu fructe de padure   Ingrediente:  4 cornuri cuburi 4 cani pâine, cuburi 240gr […]

Desert_pere_coapte

Desert: pere coapte

Desert: pere coapte din: pere, miere, apa, prune. Ingrediente: 2 pere 2 linguriţe miere 4 linguri apă 100 g prune   Mod de preparare: Speli perele şi le tai în jumătate. Incingi cuptorul şi le aşezi împreună cu prunele într-o tavă. Torni peste ele mierea amestecată cu apa. Laşi la cuptor 35 de minute. Când […]

Desert_tiramisu_la_pahar

Desert: tiramisu la pahar

Desert: tiramisu la pahar din: cafea, zahar, piscoturi, oua, mascarpone, cacao. Ingrediente: 500 ml cafea tare 100 g zahăr pudră un pachet pişcoturi 3 ouă 250 g mascarpone 50 g zahăr, pentru cafea 3 linguri cacao   Mod de preparare: Cafeaua călduţă se pune într-un vas şi i se adaugă cele 50 g zahăr. Se trec […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.