Reteta zilei: Curry de cartofi cu oua

Printeaza

Curry de cartofi cu oua din: cartofi, ghimbir, usturoi, ulei de masline, praf de curry, sos de rosii, oua, coriandru.

Poate te intereseaza si:

 

Curry de cartofi cu oua

Ingrediente:

  • 2 kg cartofi
  • 1 buc ghimbir proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 linguri praf de curry
  • 1 cutie sos de rosii
  • 4 oua
  • ½ legatura coriandru proaspat

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii bine, apoi se taie în cuburi.

Puneti cartofii într-o oală mare și se acoperă cu apă. Acoperiti vasul cu un capac și aduceti la fierbere la foc mare.

Se fierb cartofii timp de 5-6 minute, scurgeti apoi într-o strecurătoare.

Curry de cartofi cu oua

În timp ce cartofii fierb, pregatiti sosul. Curatati ghimbirul, radeti pe razatoarea mica, tocati usturoiul.

Curry de cartofi cu oua

Adaugă ghimbir, usturoi, ulei de măsline intr-o tigaie mare, gatiti timp de 1-2 minute.

Adaugati pudra de curry si sotati aproximativ un minut.

Curry de cartofi cu oua

Adaugati sosul de rosii și se amestecă pentru a se combina.

Dati focul la mediu si gatiti cateva minute, asezonati cu sare, dupa gust. Adaugati cartofii in cratita si adaugati sosul.

Curry de cartofi cu oua

Creați patru locuri în amestecul de cartofi și spargeti in fiecare cate un ou.

Acoperiti cu un capac si fierbeti 6-10 minute.

Garnisiti cu coriandru proaspat tocat si serviti.

Curry de cartofi cu oua

Curry de cartofi cu oua

Curry de cartofi cu oua

 

Pofta buna!

 

 

retete

Curry de Mazăre și Spanac

Curry de Mazăre și Spanac din: mazare, spanac, ceapa, usturoi, ghimbir, lapte de cocos, pasta de tomate, turmeric, coriandru, chimen, boia, sare, piper, ulei de masline, coriandru. Curry de mazăre și spanac este un preparat plin de culoare și gust, inspirat din bucătăria indiană, care îmbină savoarea bogată a condimentelor tradiționale cu beneficiile nutritive ale […]

Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome

Curry de Fenicul cu Năut – Rețetă Vegetariană Plină de Arome din: naut, fenicul, ceapa, usturoi, lapte de cocos, curry, ulei, turmeric, coriandru, sare, piper, coriandru, zeama de lamaie. Descoperiți farmecul bucătăriei vegetariene cu această rețetă, un fel de mâncare sățios și plin de savoare care vă va încânta papilele gustative. Combinația inedită de fenicul […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.