Reteta zilei: Crutoane cu parmezan

Printeaza

Crutoane cu parmezan din: paine, ulei de masline, sare, ierburi de provence, parmezan.

Crutoane cu parmezan

Crutoane cu parmezan

Ingrediente: 

  • 8 cani paine, cuburi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ½ lingurita de sare
  • 1 linguriță de ierburi de Provence
  • 1 lingura parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Așezați painea într-un strat uniform pe o foaie de copt. Stropiti cu ulei de măsline, sare, ierburi și parmezan si amestecati.

Crutoane cu parmezan

Dati la cuptor pentru 10 minute, amestecand sa se rumeneasca pe toate partile.

Crutoane cu parmezan

Serviti cu supa, dupa preferinta.

Crutoane cu parmezan

Crutoane cu parmezan

Crutoane cu parmezan

Pofta buna!


Poate te intereseaza si:

Crutoane condimentate

Reteta zilei: Crutoane aromate

Pofta buna!
Sumar
recipe image
Nume reteta
Crutoane cu parmezan
Publicat pe

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.