Reteta zilei: Crutoane cu parmezan

Printeaza

Crutoane cu parmezan din: paine, ulei de masline, sare, ierburi de provence, parmezan.

 

Ingrediente: 

  • 8 cani paine, cuburi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 ½ lingurita de sare
  • 1 linguriță de ierburi de Provence
  • 1 lingura parmezan ras

 

 

Mod de preparare:

Așezați painea într-un strat uniform pe o foaie de copt.

Stropiti cu ulei de măsline, sare, ierburi și parmezan si amestecati.

Crutoane cu parmezan

Dati la cuptor pentru 10 minute, amestecand sa se rumeneasca pe toate partile.

Crutoane cu parmezan

Serviti cu supa, dupa preferinta.

Crutoane cu parmezan

Crutoane cu parmezan

Crutoane cu parmezan

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

Crutoane condimentate

Reteta zilei: Crutoane aromate

Crutoane condimentate cu usturoi

Crutoane condimentate cu usturoi

Crutoane condimentate cu usturoi din: paine, praf de usturoi, condimente, sare, piper, ulei. Ingrediente:  4 cani de pâine, taiata cuburi ½ linguriță de praf de usturoi ½ linguriță de condimente 1/2 lingurita sare si piper ulei   Mod de preparare: Se încălzește cuptorul la 170C. Se aseaza pâinea in tava si stropiti cu ulei. Amestecati. […]

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.