Reteta zilei: Cotlete de porc cu salvie si cimbru

Printeaza

Cotlete de porc cu salvie si cimbru din: cotlete de porc, unt, apa, salvei, ceapa, usturoi, ulei de masline, dafin, cimbru, coriandru, sare, piper.

Ingrediente: Cotlete de porc cu salvie si cimbru

  • 4 cotlete de porc
  • 2 linguri unt
  • 1 1/2 cani apă
  • 1 lingurita salvie uscata
  • 1/2 ceapa tocata marunt
  • 2 linguri de ulei de măsline
  • 3 căței de usturoi
  • 2 frunze de dafin rupte în bucăți mici
  • 1 linguriță de cimbru uscat
  • 1 linguriță de coriandru
  • 1 linguriță sare
  • piper

Mod de preparare:

Spălați cotletele de porc și uscați-le cu prosoape de hârtie. Frecați salvie uscată pe ambele părți ale cotletelor, apoi condimentați cu sare și piper.

Cotlete de porc cu salvie si cimbru
Într-o tigaie mare, încălziți untul la foc mediu-mare și sotati cotletele de porc pe ambele părți până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Într-un castron mic, combinați ceapa tocată, usturoiul, frunzele de dafin, cimbru, coriandru și sare.
Adăugați amestecul în tigaie, apoi turnați apa. Reduceți căldura la minim. Acoperiți și fierbeți timp de 50 de minute.

Cotlete de porc cu salvie si cimbru
Serviti preparatul cald cu legume, dupa preferinta.

Cotlete de porc cu salvie si cimbru

Cotlete de porc cu salvie si cimbru

Cotlete de porc cu salvie si cimbru

Pofta buna!

Sumar
recipe image
Nume reteta
Cotlete de porc cu salvie si cimbru
Autor
Publicat pe
Timp preparare
Timp de gatire
Timp total
Medie rating
0graygraygraygraygray Based on 1 Review(s)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.