Reteta zilei: Cotlete de porc la cuptor

Printeaza

Cotlete de porc la cuptor din: pesmet, cotlete de porc, sare, piper, faina, oua, varza, sos iute, ceapa verde.

 

Ingrediente:

  • 1½ ceasca pesmet
  • 4 cotlete de porc
  • 1½ linguriță sare
  • ¾ linguriță piper alb
  • ¼ ceasca faina
  • 2 ouă
  • 2 cesti varza tocata
  • 2 linguri de sos iute
  • ¼ ceasca ceapă verde tocata

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 200C.

Pe o farfurie puneti pesmetul.

Intr-o alta farfurie adaugati faina si amestecati cu sare si piper. Iar intr-o alta farfurie bateti oualele.

Dati carnea de porc prin mixul de faina, apoi prin ou si apoi prin pesmet.

Cotlete de porc la cuptor

Coaceți coaja de porc timp de 20-22 de minute într-o tava pe hartie de copt.

Cotlete de porc la cuptor

Serviti cu salata de varza, ceapa verde si sos iute.

Cotlete de porc la cuptor

Cotlete de porc la cuptor

Cotlete de porc la cuptor

 

Pofta buna!

 


Poate te intereseaza si:

 

Cotlete de porc cu sos de ceapa

Cotlete de porc cu sos de ceapa

Cotlete de porc cu sos de ceapa din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, mere, ceapa, supa de pui, smantana, mustar dijon, bourbon, cimbru. Ingrediente: 4 cotlete de porc cu os 1 lingurita sare 1/2 lingurita piper negru, proaspat macinat 2 linguri ulei de masline 2 mere, taiate felii 1 ceapa, felii subtiri […]

Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor

Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor

Cartofi cu usturoi si cotlete de porc la cuptor din: cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, cartofi, ceapa, rozmarin, usturoi. Ingrediente: 2 cotlete de porc, dezosate sare si piper 3 linguri ulei de măsline 1 kg cartofi, taiati sferturi 2 cepe, taiate bucati 1 crenguta de rozmarin, fin tocat 3 catei de usturoi, […]

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

Cotlete de porc cu sos de smantana si vin

cotlet de porc, ulei, smantana, vin. Ingrediente: 700 g cotlet de porc 100 ml ulei mere 200 ml smantana vin alb   Mod de preparare: Aşezi 700 g cotlet de porc fără os, curăţat de pieliţă şi tăiat felii subţiri într-o cratiţă cu 100 ml ulei, […]

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.