Reteta zilei: Cotlete de porc la cuptor in crusta de sos de mustar cu miere

Printeaza

Cotlete de porc la cuptor in crusta de sos de mustar cu miere din: maioneza, mustar dijon, miere, praf de usturoi, boia de ardei afumat, sare, piper, ulei, cotlete de porc.

Poate te intereseaza si Cotlete de porc la tigaie cu garnitura de spaghete

Cotlete_de_porc_la_cuptor_in_crusta_de_sos_de_mustar_cu_miere_07

Cotlete de porc la cuptor in crusta de sos de mustar cu miere

Ingrediente:

  • ⅓ ceașcă maioneza
  • 2 linguri mustar de Dijon
  • 2 linguri de miere
  • ⅛ lingurita praf de usturoi
  • ¼ linguriță boia de ardei afumat
  • ¼ linguriță de sare
  • piper proaspăt macinat
  • 1 lingura de ulei
  • 4 cotlete de porc

Mod de preparare:

Pregătiți sosul de muștar cu miere, amestecand impreuna maioneza, mustar Dijon, miere, praf de usturoi, boia de ardei, sare si piper proaspăt macinat. Se incalzeste cuptorul la 170C.

Cotlete_de_porc_la_cuptor_in_crusta_de_sos_de_mustar_cu_miere_03
Uscati cotletele. Asezonati pe fiecare parte, cu un vârf de cuțit de sare și piper proaspăt macinat. Se încălzește o lingura de ulei într-o tigaie la foc mediu-mare.

Cotlete_de_porc_la_cuptor_in_crusta_de_sos_de_mustar_cu_miere_04

Se adaugă cotletele de porc și se rumenesc pe fiecare parte cate 3-5 minute. Transferati intr-un vas termorezistent.

Cotlete_de_porc_la_cuptor_in_crusta_de_sos_de_mustar_cu_miere_05
Ungeti cu sos cotletele si dati la cuptor timp de 30 de minute. Mariti temperatura la 200C si mai dati la cuptor aproximativ 5 minute. Serviti calde.

Cotlete_de_porc_la_cuptor_in_crusta_de_sos_de_mustar_cu_miere_07

Cotlete de porc la cuptor in crusta de sos de mustar cu miere

Cotlete_de_porc_la_cuptor_in_crusta_de_sos_de_mustar_cu_miere_08

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.