Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat
PrinteazaCotlete de porc in crusta de pesmet aromat din: cotlete de porc, lapte batut, pesmet, sare, patrunjel, praf de usturoi, marar, piper, ulei.
Ingrediente:
- 4 cotlete de porc fără os
- ½ cana lapte bătut
- 1 cană de pesmet
- 1 linguriță de sare
- 1 linguriță pătrunjel uscat
- ¼ linguriță praf de usturoi
- ¼ linguriță mărar uscat
- piper proaspăt macinat
- ¼ cana ulei
Mod de preparare:
Puneti cotletele de porc într-o punga care se inchide ermetic si se adauga laptele batut.
Se lasă la marinat în frigider timp de două ore sau peste noapte.
Se amesteca pesmet, sare, praf de usturoi, pătrunjel, mărar, piper într-un castron.
Scurgeti cotletele si dati prin amestecul de pesmet.
Intr-o tigaie incalziti ulei si prajiti cotletele 2-3 minute pe fiecare parte.
Transferați într-o tava pe foaie de copt si coaceti la 170C timp de 30 de minute.
Serviti cotletele calde cu salata.
Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat
Pofta buna!
Ce bine arata cotletele de porc 🙂 O sa le fac si eu