Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat

Printeaza

Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat din: cotlete de porc, lapte batut, pesmet, sare, patrunjel, praf de usturoi, marar, piper, ulei.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_pesmet_aromat_06

Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat

Ingrediente: 

  • 4 cotlete de porc fără os
  • ½ cana lapte bătut
  • 1 cană de pesmet
  • 1 linguriță de sare
  • 1 linguriță pătrunjel uscat
  • ¼ linguriță praf de usturoi
  • ¼ linguriță mărar uscat
  • piper proaspăt macinat
  • ¼ cana ulei

Mod de preparare:

Puneti cotletele de porc într-o punga care se inchide ermetic si se adauga laptele batut.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_pesmet_aromat

Se lasă la marinat în frigider timp de două ore sau peste noapte.
Se amesteca pesmet, sare, praf de usturoi, pătrunjel, mărar, piper într-un castron.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_pesmet_aromat_02

Scurgeti cotletele si dati prin amestecul de pesmet.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_pesmet_aromat_03
Intr-o tigaie incalziti ulei si prajiti cotletele 2-3 minute pe fiecare parte.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_pesmet_aromat_04

Transferați într-o tava pe foaie de copt si coaceti la 170C timp de 30 de minute.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_pesmet_aromat_05

Serviti cotletele calde cu salata.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_pesmet_aromat_06

Cotlete de porc in crusta de pesmet aromat

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_pesmet_aromat_06

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine arata cotletele de porc 🙂 O sa le fac si eu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.