Reteta zilei: Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou

Printeaza

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou din: oua, pesmet, parmezan, cotlete de porc, sare, piper, ulei de masline, lamaie.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_parmezan_cu_ou_06

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou

 

Ingrediente:

  • 2 oua
  • 1 cana pesmet
  • 3/4 ceasca parmezan ras
  • 4 cotlete de porc
  • sare si piper negru proaspat macinat
  • 6 linguri ulei de masline
  • felii de lamaie, pentru servire

 

Mod de preparare:

Bateti ouale intr-o farfurie. Puneti pesmet intr-o alta farfurie. Puneți parmezanul intr-o alta farfurie. Se presara cotletul de porc generos cu sare și piper. Dati prin parmezan, ou si pesmet.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_parmezan_cu_ou_02

Incalziti 3 linguri de ulei intr-o foarte tigaie mare la foc mediu. Adaugati cotlete de por si gatiti 6 minute pe fiecare parte.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_parmezan_cu_ou_04

Transferati cotletele pe un platou si serviti cu felii de lamaie.

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_parmezan_cu_ou_05

Cotlete de porc in crusta de parmezan cu ou

Cotlete_de_porc_in_crusta_de_parmezan_cu_ou_07

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.