Reteta zilei: Cornulete cu aroma de usturoi

Printeaza

Cornulete cu aroma de usturoi din: aluat de patiserie, unt topit, usturoi, patrunjel, ulei de masline.

Poate te intereseaza si: 

Cornulete cu aroma de usturoi

Ingrediente: 

  • 400gr aluat de patiserie
  • 4 linguri unt topit
  • 3 catei de usturoi
  • 1 lingura patrunjel proaspat sau uscat
  • 3 linguri ulei de masline

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie aluatul in fasii potrivite.

Cornulete cu aroma de usturoi

Legati un nod la mijlocul fiecarei fasii.

Asezati intr-o tava cu hartie de copt si coaceti la 180C timp de 12 minute.

Cornulete cu aroma de usturoi

 

Combinati untul topit, ulei, pătrunjel și usturoi maruntit.

Cornulete cu aroma de usturoi

Scoateti din cuptor si lasati sa se odihneasca.

Cornulete cu aroma de usturoi

Ungeti fiecare cornulet.

Cornulete cu aroma de usturoi

Serviti imediat.

Cornulete cu aroma de usturoi

Cornulete cu aroma de usturoi

Cornulete cu aroma de usturoi

 

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Cornulețe cu nucă și gem: un desert tradițional

Cornulețe cu nucă și gem: un desert tradițional din: unt, faina, zahar pudra, nuca, ou, extract de vanilie, zahar pudra. Cornulețele cu nucă și gem sunt un desert tradițional iubit de toată lumea. Această rețetă vă va încânta papilele gustative și vă va duce cu gândul la zilele copilăriei. Aflați cum să le pregătiți acasă […]

Cornulețe cu Untură

Cornulețe cu Untură din: untura de porc, faina, zahar pudra, oua, esenta de vanilie. praf de copt, gem nuca macinata, ciocolata, zahar pudra. Cu o textură fragedă și o umplutură delicioasă, cornulețele cu untură sunt o adevărată comoară a gastronomiei. Cornulețele cu untură au o istorie lungă și bogată în bucătăria românească. Aceste delicii erau […]

 

 

Cornulete simple si gustoase

Cornulete simple si gustoase din: faina, bors, ulei, drojdie, zahar, gem. Ingrediente: 500 g făină 125 ml borş 250 ml ulei un cub drojdie proaspătă o linguriţă zahăr gem, după gust  zahăr pudră, pentru servit un praf sare   Mod de preparare: Se amestecă drojdia cu zahărul şi apoi se adaugă uleiul şi borşul. Se […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Au fost bune cornuletele?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.