Mix de muraturi din: ridiche, ceapa, morcovi, otet, apa, usturoi, fulgi de ardei, seminte de coriandru, sare de mare, seminte de mustar, piper. Ingrediente: 1 legatura ridichi 1 ceapă roșie 2 morcovi ⅓ ceasca oțet ½ ceasca apă 3 lingurițe de usturoi 3 lingurițe fulgi de ardei 1 linguriță semințe de coriandru 3 linguri sare […]
Gem traditional de prune din: prune, zahar, lamaie. Ingrediente: 5 kg prune 1 kg zahăr 1 lămâie Mod de preparare: Prunele se spală bine şi li se scot sâmburii. Se aşază într-o oală un rând de prune, unul de zahăr şi se ţine la frigider până a doua zi. Se pune a doua […]
Compot de caise din: caise uscate, ghimbir, iaurt. Ingrediente: 350gr caise uscate 4 cm radacina ghimbir, tocat 200gr iaurt Mod de preparare: Acoperiti caisele cu apa clocotita si lasati departe peste noapte. Adaugati amestecul intr-o tigaie, adaugati ghimbirul si aduceti la fierbere. Reduceti focul si fierbeti 10 minute. Scurgeti printr-o strecuratoare […]
Conserve si muraturi
Savurati!
Reteta zilei: Conserve si muraturi 2018-10-01T06:45:49+02:00 2018-10-02T05:57:51+02:00bucataras
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.