Conopida pane cu busuioc din: apa minerala, busuioc, oua, faina, conopida. Ingrediente: 500 ml apă minerală 4 frunze busuioc, tăiate fin 3 ouă 250 g făină 50 g făină amestecată cu piper 2 conopide de mărime potrivită ulei sare Mod de preparare: Combini bine apa minerală cu făina şi ouăle, de la frigider, adaugi […]
Conopida cu branza si carne din: conopida, usturoi, ulei, pulpa de vita, sare, mustar, branza. Ingrediente: 4 felii de conopidă 3-4 căţei de usturoi, zdrobiţi ulei de măsline 4 felii de pulpă de vită sare boabe de muştar 4 felii de brânză cu mucegai Mod de preparare: Preîncălzeşte cuptorul cu grill. Pune feliile de […]
Gratar: Sparanghel la grătar Sparanghel la grătar din: sparanghel, ulei de masline, sare, piper. Este o reţetă extrem de simplă, dar rezultatul este delicios, o garnitură perfectă pentru piept de pui sau peşte alb la grătar. Puteţi pune sparanghelul pe o folie de aluminiu, aşezată pe grătar, sau îi puteţi frige împachetat în […]
Conopidă Prăjită Crocantă cu Arome de Usturoi din: conopida, ulei de masline, usturoi, pudra de usturoi, sare, piper, oregano sau patrunjel. Conopida prăjită crocantă este o gustare sau garnitură delicioasă și sănătoasă. Este o alternativă sănătoasă la cartofii prăjiți și poate fi servită ca aperitiv sau alături de alte feluri principale. Ingrediente: 1 conopidă medie, […]
Incoming search terms:
https://www restaurantedelux ro/reteta-zilei-conopida-la-gratar html
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.