Reteta zilei: Compot de caise

Printeaza

Compot de caise din: caise uscate, ghimbir, iaurt.

Compot de caise

Compot de caise

Ingrediente: 

  • 350gr caise uscate
  • 4 cm radacina ghimbir, tocat
  • 200gr iaurt

 

 

 

 

Mod de preparare:

Acoperiti caisele cu apa clocotita si lasati departe peste noapte.

Compot de caise
Adaugati amestecul intr-o tigaie, adaugati ghimbirul si aduceti la fierbere. Reduceti focul si fierbeti 10 minute. Scurgeti printr-o strecuratoare fina, aruncati ghimbirul si pastrati caisele.

Compot de caise
Serviti compotul cald sau rece cu iaurt.

Compot de caise

Compot de caise

Compot de caise

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.