Reteta zilei: Cocktail bourbon cu aroma de menta

Printeaza

Cocktail bourbon cu aroma de menta din: bourbon, sirop simplu, frunze de menta, gheata.

Cocktai_bourbon_cu_aroma_de_menta_04

 

Ingrediente:

  • 60 ml bourbon
  • 15 ml sirop simplu ( apa cu zahar, fiarta si racita )
  • 20 frunze de menta
  • gheata pisata
  • menta, pentru ornat

 

 

 

Mod de preparare:

Intr-un recipient mare adaugati frunzele de menta si amestecati impreuna cu siropul.

Cocktai_bourbon_cu_aroma_de_menta

Apoi, se adauga bourbon si se umple recipientul cu gheata. Se amesteca cu o lingura.

Cocktai_bourbon_cu_aroma_de_menta_02

Dupa preferinta, mai adaugati gheata. Serviti cu frunze de menta.

Cocktai_bourbon_cu_aroma_de_menta_03

Cocktail bourbon cu aroma de menta

Cocktai_bourbon_cu_aroma_de_menta_05

 

 

Savurati!

 

 

Ccoktail

Cocktailul Illegal: Rețetă Originală IBA

Cocktailul Illegal: Rețetă Originală IBA din: mezcal, rom, falernum, maraschino, suc de lime, sirop simplu, albus de ou. Cocktailul “Ilegal” este o adiție recentă în lista de cocktailuri standardizate de Asociația Internațională a Barmanilor (IBA). Numele său provine de la marca de mezcal Ilegal Mezcal, care este unul dintre ingredientele cheie ale băuturii. Mezcalul este o […]

 

Ccoktail

Whiskey Sour Cocktail: Rețetă Clasică și Informații Nutriționale Esențiale

Whiskey Sour Cocktail: Rețetă Clasică și Informații Nutriționale Esențiale din: whiskey, suc de lamaie, sirop simplu, cuburi de gheata, felie de portocala, cireasa, albus de ou. Cauti un cocktail clasic care să impresioneze atât prin gust, cât și prin istoria sa? Descoperă aici cum să prepari un Whiskey Sour autentic, un amestec perfect de arome, […]

 

Ccoktail

Rețeta Autentică a Cocktailului Aviation – Un Clasic Renumit!

Rețeta Autentică a Cocktailului Aviation – Un Clasic Renumit! Cocktailul Aviation are o istorie interesantă, datând din începutul secolului al XX-lea. Acesta a fost creat de Hugo Ensslin, șeful barmanului la Hotel Wallick din New York. ețetă originală Aviation, cocktail clasic, Hugo Ensslin, mixologie tradițională, Crème de Violette, istoria cocktailurilor, experiență gustativă autentică Prima rețetă […]

 

 

 

Savurati!

 

 

2 comentarii

  1. Trebuie sa=-l incerc pe asta 🙂

  2. Nota 10 pentru cocktailul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.