Reteta zilei: Coaste de miel in crusta de pesmet

Printeaza

Coaste de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, unt nesarat, ulei de masline, sare, piper, piure de mazare, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar de dijon.

 

Ingrediente:

Coaste de miel in crusta de pesmet

  • 2 randuri coaste de miel
  • 15g unt nesarat
  • 1 lingura de ulei de masline
  • Sare si piper dupa gust
  • Piure de mazare pentru servire

Ingrediente pentru crusta:

  • 50 g pesmet
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite de mustar Dijon

 

Mod de preparare:

Preincalziți cuptorul la 200 ° C. Indepartati orice grasime de pe coaste.

Asezonati cu sare si piper dupa gust. Incalziti uleiul și untul intr-o tigaie la foc mare și se prajește pe fiecare parte. Apoi scoateți mielul din tigaie.

Se toaca marunt patrunjelul si usturoiul, amestecati cu pesmet și se condimenteaza cu sare și piper. Ungeti costele de miel cu mustar.

Coaste de miel in crusta de pesmet

Presarati amestecul de pesmet.

Se transfera intr-o tava si dati la cuptor pentru 7-15 minute.

Scoateți din cuptor și se lasa sa se odihneasca cel putin 10 minute.

Se taie și se servește cu garnitura dupa preferinta, noi am servit cu piure de mazare si sos din tava.

Coaste de miel in crusta de pesmet

Coaste de miel in crusta de pesmet

Coaste de miel in crusta de pesmet

 

Pofta buna!

 

poate iti place si:

Coaste de miel in sos de mustar

Coaste de miel cu piure de cartofi

Coaste de miel cu piure de cartofi din: coaste de miel, marinada, cartofi mov, smantana, unt, sare, zucchini, vin. Ingrediente: 350 g coaste de miel (8 coaste) marinată din ulei şi ierburi aromatice (usturoi, boia de ardei iute, coriandru, rozmarin, piper, sucul de la o lămâie, 125 g unt, 70 g parmezan, 1 foaie de dafin, 1 linguriţă […]

Coaste de miel cu fasole verde

Coaste de miel cu fasole verde

Coaste de miel cu fasole verde din: coaste de miel, ulei, usturoi, cimbru, rozmarin, ceapa, fasole verde, sare, piper, vin rosu. Ingrediente: 12 coaste de miel 4-5 linguri ulei 4-5 căţei usturoi cimbru rozmarin 2 cepe roşii 400 g fasole verde sare piper 100 ml vin roşu   Mod de preparare: Incingi uleiul în tigaie […]

 

Coaste de miel in crusta de pesmet

Coaste de miel in crusta de pesmet

Coaste de miel in crusta de pesmet din: coaste de miel, unt nesarat, ulei de masline, sare, piper, piure de mazare, pesmet, patrunjel, usturoi, mustar. Ingrediente: 2 randuri coaste de miel 15g unt nesarat 1 lingura de ulei de masline sare piper Pentru crusta: 50 g pesmet 1 legatura de patrunjel 2 catei de usturoi […]

Coaste de miel cu piure de mazare

Coaste de miel cu piure de cartofi mov

Coaste de miel cu piure de cartofi mov din: coaste de miel, marinada, cartofi mov, smantana, unt, sare, zucchini, vin. Ingrediente: 350 g coaste de miel (8 coaste) marinată din ulei şi ierburi aromatice (usturoi, boia de ardei iute, coriandru, rozmarin, piper, sucul de la o lămâie, 125 g unt, 70 g parmezan, 1 foaie de dafin, […]

 

 

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. Nu am facut niciodata coaste de miel, dar de data asta sunt horata sa fac aceste coaste de miel. Arata delicios!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.